Девојки,имам прашање,при префрлување на слики од телефон на пц несакајќи ги избришав без да бидат префрлени на комјутерот и беа на меморијата на телефонот,не на мемориската.Има ли некоја можност да бидат вратени? Фала однапред
Значи ке го исплаќам 4 години по 1247ден. месечно, но бидејќи чекам попуст ке падне на 44,999, а вака сега е 47,999 и месечната претплата ке е 1168ден наместо 1247 бидејки ке го купам на попуст, така да цената нема да биде иста.
Може ли критика за Галакси 6edge и Huawei p9? Се мислам помеѓу двата, досега не сум користела ниеден од самсунзиве и хуавеите.
@macysh Золва ми има хуавеи ама п8 лајт и е . Презадоволна е од времетраењето на батеријата , исто и од камерата , има куп слики и песни и воопшто не и кочи , додека јас имам самсунг галакси гранд дуос и ок е , само немам многу слики и песни а сепак ми кочи телефонот , батеријата ако не го чепнам воопшто трае и до 3 дена , ама пет минути на интернет и си бара полнач . Во моментот кога го земав немав голем избор на мојата претплата и го одбрав овој но мислам дека згрешив
девојки, имам еден проблем. Зедов samsung a5 пред 3 дена. И утрово видов дека има гребратинка на екранот. Не знам дали има заштитна горе фолија или не. И не знам како го изгребав помош, има ли заштитна фолија
Мора да има заштитна фолија (освен ако не си ја извадила).Со секој купен телефон на телефонот има фолија која штити само од гребење.Мислам дека е Gorilla Glass на Galaxy A5 и тешко дека може да се изгребе екранот на телефонот.
Каква е таа фолија? Баш прогуглав сега за мојот телефон и ми ја покажа, ама кај мене нема никаква фолија. Или на екранот општо се мисли тоа? Иначе @aways сигурна ли си дека е изгребан? Да не си го испрљала со нешто што наликува на изгребано? И мене ми се има така случено да помислам дека е изгребано, а не е. Екраните на денешните телефони се многу поквалитетни и потешко се гребат.
@Ketchup зависи од кога ти е телефонот можеби си ја извадил/а .. Кога купуваш телефон обавезно на телефонот на екранот имаш фолија.Ако ја извадиш мислам дека повеќе не се мести.Но, обична фолија е, не е стаклена.Еве како оваа нешто слично.
Имам Ј3, 2016. Мојата прва фолија беше црна, така што морав да ја извадам. Сега немам никаква. Иначе јас да сум на твое место не би земал телефон кој би го плаќал четири години. За тие четири години ќе излезат толку многу телефони, што веќе ќе ми се здосади истиот. Можеш да си земеш некој поевтин. A3, A5, J7, J3. Освен во меморијата друга некоја разлика од S7 генерацијата нема. Сите овие телефони го имаат најновиот софтвер. Доколку чуваш телефони, земи си го. Јас еден телефон повеќе од 2 години максимун не можам да користам.
Знам, така е.Само се мислам "Made in China" пишуваше на кутијата тоа го забележав во Нептун кога прашав општо за телефонот. ..Незнам дали може скоро да му биде нешто...Некој да ми каже дали земал од Нептун Galaxy S7 Edge??А, иначе телефонот го зимам поради камерата,процесорот,брзината,меморијата....Мнооооогу ми се допаѓа..
Фала многу,мене ме загрижи ова http://forum.kajgana.com/threads/На...hone-certified-pre-owned-Што-значи-тоа.82265/ , па за тоа прашувам
Гледај во секоја мобилара имаш вакви тролачи кој сакаат да направат анти реклама на мобиларата.Прво ајфон кога се купува нов е вакумиран со специјално најлонче на целото пакување(што неможе никој да го направи така,освен фабриката на ејпл),ако тоа најлонче е скинато,телефонот не е нов. Така да јас мислам дека немаш потреба за страв,сепак ке си видиш дали телефонот е користен или нов. Еве како изгледаат тие најлончиња,мислам дека можеш да приметиш по сликите.
Sony Aqua M4 ili Lg K10 кој е подобар мобилен и дали знаете некој што користи еден од овие два мобилни дали се задоволни или нее....
Го знам тоа него на моја другарка чичко имал сони и понекад му кочел телефонот...ии ме зачуди и затоа сакам мислења....