Пушти се нa фб и имaш тaмo икoнa зa инстaгрaм ќе кликнеш нa неa и ќе ти пoбaрa дa се лoгирaш или дa јa симнеш , aкo при симнувaње ти пoкaжувa грешкa тoгaш нaпрaви oднoвo пријaвувaње нa плејстoр смени јa лoзинкaтa и aдресaтa , истoвo ми се имaше слученo нo сo месенџерoт нa мене.
Телефонот не ти ја подржува најновата верзија на инстаграм, затоа не можеш да го симнеш. @RumShtangla
Да ве прашам за совет не се разбирам многу,пред 18месеци земав тел на претплата по 600ден плаќам секој месец и сеа сакам да си земам нов тел некој подобар.дали треба да направам нов договор и двата да ги плаќам
Обично договориве ги прават на 2 години 24 месеци па почекај подобро да ти истече постоечкиот договор или провери до кога важи тој договор за да не плаќаш пенали за раскин, но доколку сакаш да продолжиш на истата мрежа може да ти понудат да се продолжи постоечкиот и секако нудат поволности за купување нов телефон по подобра цена. Види прашај во контакт центар најубаво.
Mislam 3 meseci pred da ti istece mozes da go obnovis ili taka nesto bese..rasprasaj se. Jas denes si kupiv s7 edge...konecno haha
Zdravje da imas, da si kupis poubav Za tie pari sto go plativ, ne vredi 100% ama ako.. merakot e golem Ke vidam denovive sto kako i ke pisam
Со здравје да го користиш....Сакам да те прашам само од каде го зема вип т-мобиле или некоја мобилара нептун,сетек,амц??И како го зема во готово или на рати.?
Фала, да си купиш поубав Го земав од Вип, ама во готово 49.999..немам пост пејд број и не сакав да земам...одвратни ми станаа Се мислев меѓу ајфонот и овој ама не сум голем љубител на ајфони..иако искрено мислам дека се подобри во однос на оперативниот систем и брзината. На рати никогаш не би го земала. Не вреди да плаќаш 24-48 месеци за нешто за кое ќе има замена веќе во април-мај 2017 Во мобилара ќе поминев со помалку пари, ама немам многу доверба
Јас би ти препорачал да си земеш Галакси А5...И двата телефони се слични по процесор, камера, брзина ово оно, но мене да ми дадат ј7 или а5, би одбрал а5.Така да јас мислам А5 е подобар.И по личен е
Сакам да ве прашам ме интересира многу....Скоро ке земам "Galaxy S7 Edge" од Нептун на рати ке го купам..Се убаво, но едно ме плаши..Екранот..Скап телефон, а многу сакам да го имам мерак имам голем за него..Се плашам за стаклото да не ми пукне ако ми падне телефонот...Прашав во сетек за заштитно стакло 800денари е стаклото дали има некој S7 Edge и да има некое стакло дали функционира убаво или заштитна стаклена фолија е подобро??Јас обавезно кога ке го купам одма ке купам маска на преклоп или некоја дебела.