Дечки имате било какво искуство со Huawei телефониве? Буџетот ми е 10.000 со +2.000 максимум. Или имате друг предлог за добар телефон за овие пари? Нели баш ве прашував за од Ледиком ама се откажав од таа идеја
Xiaomi ти е најдобар избор, најисплатливи а со одличен квалитет. За таа цена имаш од поновите xiaomi redmi 3s, варијанта со 2гига рам -околу 10, и 3 гига рам околу 12 000. Телефоните се коска. Ги има во hi store како главни застапници, во сетек анхоч и слични.
Na pretplata sum, zatoa... Se javiv vo kontakt centar na t-mobile mi rece nesmeat deka samo vo policija ako sakam da prijavam ..of
Можеш преку програмче, на пример https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrnumber.blocker&hl=en има и други, или на телефонот види ако имаш опција го ставаш на блок листа и готово
Дечки LG L4 E440 .. неможам нигде да го најдам.. Болна сум за телефонов , секакви ги сменив али имав ваков и ми се расипа. Па нов па друг али неможам не ми треба др тел ваков си сакам.Видов на битка 1500 го даваа ама страв ми е да не е украден.. што мислите?
@makedon3323 ти ветив 2-3 збора за s7 edge... Телефончето е топ.. вади убави слики, не кочи ич.. Го треснав еднаш, веќе кажав нема гребаница.. Земав силиконска за секој случај.. Мене искрено ми смета заоблениот екран. Сега кога би земала би купила обична Ѕ7.. Како го фаќам, само активирам по нешто.. За луѓе со дебели прсти не е Иако мислев тоа менито од страните дека ќе го користам, еве цела недела немам желба ни да го погледнам.. И така.. Значи перформанси топ.. функционалност баш и нетоп за мене.. за други може ОК е Ако си сеуште загреан нема да згрешиш..
сакам да земам huawei p8 lite гледам во нептун е 10 000 денари и за тие пари ми изгледа супер гледав перфоманси ги има истите со самсунг ј5 2016, знам дека самсунг си е самсунг но предходниов телефон го изгубив и затоа не ми се даваат толку пари Дали некој го има користено да ми каже што и како ?
Јас би ти го препорачал го имам извесно време користено,и телефонот си е супер.Нема кочење,сецкање и останати заебанции,има задоволнителна камера(како предна,така и задна),за тие пари и да бараш подобро нема да најдеш.
фала ти многу со твоето мислење ме насочи кн нешто тгледам низ интернетов и p9 lite go falat многу што мислиш се исплаќа да дадам плус пари за тој телефон?
Секако дека се исплати да додаеш уште некоја пара и да земеш p9 lite,има страшни перформанси.Другар го има и стварно и е многу добар.
Пред 4 дена земав нов телефон Ј5 2016.Сакам да ве прашам за батеријата, сеа првите денови по цел ден на него бидејки го полнам повеке пати на ден на пример коа не го користам го полнам ако дојде на 40% го полнам значи најмалце до 20% ми има доаѓано и го полнам до 60% и се така..Дали ако го полнам повеќе пати на ден се оштетува батеријата или треба да чекам да дојде до 20 или 10% па да го наполнам до 100%...А иначе до 100% не го полнам најмногу 90%.Фала однапред
Имам алкател идол 3, уствари имав до пред неколку саати. Од нигде никаде ми се појави плав екран и се изгаси, не реагира никако. Кога го ставам на пуњач свети тоа сијаличето и тоа е тоа. Не ми ни падна, во рака ми беше, ниту влегла вода, било што. Значи ништо. Батеријата е вградена и не се вади. Имал некој сличен проблем? Чаре има или за во канта е? А баш ми е криво, супер телефонче беше.
Плавиот екрен е (blue scren) рикната матична плоча,тешко се прави тоа и ако се направи не се знае уште колку време би терал,така да ке треба да се смени нова матична плоча,а нова матична плоча чини поскапо од самиот телефон,така да најубаво однеси го во некој сервис и ке ти кажат конкретно што може да се направи со телефонот.
Кога го земав мојот телефон и кога купував батерија за стариот, ми рекоја, ако неможам цело време зошто се случва и порано да го ставиш и порано да го извадиш од полнач, барем првите 3-4 полнења да бидат скроз празнење (максимум 10%) и целосно полнење (100%). Зошто батерија за стариот телефон купив недела пред да купам нов, се навикнав вака. За да купам батерија за претходниот телефон значи многу мака видов, буквално еден сат да седнам на фб и ми се празнеше затоа ти препорачувам празни го добро и полни го до крај за да ти трај добро батеријата.
Фала ти многу, ама баш се разочарав. И пошо морам да земам нов, што мислите самсунг ј5 или а3? Или нешто друго со слична цена? И хуавеи п8 лите е супер али има многу слаба светлина...
A3 @Irreplaceablee . Јас сум моментално обесена на него. Супер е . Не кочи. Си работи феноменално. Мм користи А5 кој е за нијанса подобар ама и поскап. Има и Ј5 и Ј7 службени Ј5 е слаб со меморија. Бар за негови потреби. Ј7 го тестира , сега за сега вика оти е ок. Подобар од Ј5 , плус е поголем и со подобар дизајн.