Да ве прашам некој што се разбира од телефони се мислам помеѓу Samsung Galaxy J3 и HTC One Mini 2. Камерата ми е битна е сега на HTC е 13 MP, а на Sumsung е 8MP , ама пак мн го фалат него а и некогаш не е се до мегапикселите, зависи од марката. Anybody?
Еве мее... хихи. Ј3 е мојата 7 месечна љубов, заедно сме многу поврзани. Го обожавам, ме служи одлично, и предна и задна камера. Не ми кочи и ми паднал неколку пати ништо не му е. Ќе падне, ќе стане. Најдобар ми е, цел ден ако немам користено апликации батеријата ми држи. Ако користам апликации се троши ама пак има ко за цел ден. Имам различни теми т.е. апликација за теми, да си менуваш. Не е се до мегапикслети, гледај добро да те служи, одличен звук при слушање музика и чист бран при зборување на телефон. Епа тоа од мене.
користам asus pegasus x003 нецел месец. телефончето е супер само има една маана на моменти слабо мрежа фаќа. е сега ми појави проблем од кога го ресетирав фабрички не инсталира ниту една апликација .. утре ќе го носам на сервис па ќе видиме .. ви се случило нешто вакво? и дали имате некакво искуство со asus телефоните?
nova e kartickata od vip zemena pred 3 meseci problem so mrezata imam samo so asusot pred toa smeniv 2 tel nemav problem. kako i da e sega e na servis pa ke vidime sto ke kazat
Пред некое време некој на форум ми препорача Asus телефон, и го пофалија дека биле добри телефони..и остало
jas ovoj sto go imam asus pegasus x003 vo brzina, memorija i so kamerata e predobar. samo sto dali e do mene ili do telefonot, ne znam, ali ne moze da se izbrisat povici ili kontakti od imenik. ako se odlucis vnimavaj na toa mnogu e zeznato i ne moze nisto da se izbrise kaj sto nema opcija da selektiras za da izbrises osven poraki. nitu so podolgo drzenje na brojot, kontaktot. a na fb viber i ostalo moze ... isto i so mrezata ima malku problem. osve tie dve raboti vo se drugo e top
https://www.amc.com.mk/BLACKVIEW-ULTRA-Android-44-blackgrey Дали некој има користено blackview, како сте задоволни, и што мислите, колку би издржал овој телефон?
@feminka321 самата цена кажува, нема да добиеш квалитетен телефон. Ако го користиш само за фејс и инста, без многу слики, нема да кочи. Ама после некое време ќе почне да загрева.
Цената не мора да има улога во тоа дека квалитетот на телефонот не е на високо ниво, може да е ефтин па да е одличен во перфоманси и користење, а може и да е скап а да е отпад од телефон. Тој им е најпродаван и доста мои пријатели го купија и се задоволни од него. Од издржливоста и од употребата.
Има многу стар андроид, 1гб рам... И во Анхоч е 500ден поевтин.. Blackview E7s земи си го штом сакаш сличен. Иста цена е сега во новиов каталог на амц 2 гига рам, ама нешто послаба (иако поквалитетна) камера
Дечки, имам едно прашање. Вака, имам самсунг Ј5 (2015). Е сега, гледам тука дека се апдејтира до v6.0.1 (Marshmallow), а мојов е v5.1 (Lollipop). Минатиот пат кога му направив апдејт ми стигна известување за да му направам. Прашањето ми е, дали да почекам пак да ми стигне за да го направам за маршмелоу или можам и сега да го стиснам и веднаш да ми се направи, иако ми нема ништо стигнато?
Почекај. Јас имам Ј3 и мене покасно ми стигна известување,а таткоми кој има А3 порано му стаса и го update.
Го имам истиот мобилен, и првите денови користење ми стигна известување за да го апдејтирам. Некако одолговлекував, ама една другарка со истиов модел ме премисли ми рече веднаш да го надградам бидејки било многу поубаво така, и ја послушав.Мобилниот лета, многу многу е подобар вака.
Леле, и сега да му направам ли апдејт? Иако не ми стигнало известување? Многу е убав софтверот гледам, едвај чекам да го имам така.
Се изгуби и кај мене известувањето бидејки премногуу одолговлекував, страв ми беше да не зафркнам нешто бидејки за тоа сум родена. Иначе, ќе си одиш во settings, после то во sofware некако беше и ќе си средиш се.Одма ти пишува за апдејтот, нема потреба да чекаш известување. Препрепредобар е вака, ептен се осеќа разлика.