Aјфоните не се многу скапи освен ако сакаш ајфон 4 јас си користам 3 по лесен е и по едноставен со него сум и ден и ноќ не се делиме!
Уфффф обожавам мобилни телефони и си имам цела колекција дома. Во моментов користам Ајфон 4-ка и чекам Ајфон 5-че
with Iphone и се што е од Apple Едвај го чекам секој нов модел. Не се свесни што све направија, каков пресврт во технологијата.
Сакам да прашам...? Кој од овие телефони е подобар? И ако имате некое искуство со некој. Alcatel ot807 Sony ericsson w100i spiro
Сакам да прашам...? Сони Ериксон дефинитивно. Таа имитација на Блекбери од Алкател не верувам дека долго ќе трае а и квалитетот на камерата е далеку подобар на Сони во однос на Алкател без разлика на цената
не би сакала да давам фазла пари за телефон оти тоа е минлива работа, битно е да ги има основните функции, јас во овие 9 години сум имала 2 телефона од кои вториот е самсунг тачскрин и сум задоволна ептен
Не ги менувам често телефоните и досега ми се погодиле сите во квалитет. Овој го имам скоро една година, на моменти знае да се збуни, но воглавно добро ме служи
Го сменив мојот Сони Ериксон и сега имам Ајфон 4. Ајфон како ајфон-ако знаеш како со него ќе ти служи и ќе ти биде корисен...
Како си задовона и од кај го зема и колку ако не е тајна?? јас сум во потрага по iphone 4 и тоа бел по можост
мој предлог, иди во веро во маркетот, веднаш до делот за книги има преубави циркончиња самолепливи за маската на телефонот, верувам дека ги има и на други места,мене баш ми се свиѓаат и јас ќе си купам за моето нокие јас телефони никако да расипам, имав самсунг предходно 2год беше користен 5 години јас го користев а сеа нокиава година ипол ако не се лажам, радивце ради у велико,како нов
Имам пишано во темава, ама сега ви ја претставувам револуцијата на моите мобилни телефони. Прв мобилен: Alcatel e257 Без камера, блутут, интернет, песни, само за јавување и порака да пишеш, simple as that. Втор мобилен: Sony Ericsson T270 Купен 2 години по првиот. За нијанса подобар од првиот, има камера, инфраред, ама нема за снимање опција, меморија 10 мегабајти , прифаќа само полифолични мелодии.Ама коска е телефонот, уште работи ама никој не го користи дома. Трет мобилен: Nokia 2630 Овој татко ми го имаше, а го купи заедно со горе спомнатиот, март-април негде, а во август го натерав татко ми да се смениме. И овој за малку подобар од вториот, камера што слика и снима, блутут, мп3. И овој доста јак телефон беше, ама еднашка силно изнервирана го треснав со сета сила што можев, и отиде. После на поравка го носев, ама по неколку дена екранот ми се упропасти. И уште си работи, ама нема кој да го користи па седи во играчки. Четврт мобилен (сегашен) Samsung S5233T Телефонов го имам од негде јуни 2010, значи година ипол скоро.Многу убави слики вади, имаш меморија и за песни, има и интернет (ама не го користам често, зима пари).Има и за мемориска, и усб, на тач е, блутут, тип топ.Е само ме нервира што порано ми се исклучуваше без потреба, ни абтерија празна ни ништо, сам се исклучува. Ама добро е, сега не се исклучува. За сега не планирам промена.
Решив стариот и добар сони ериксон s312 да го сменам. Сега си го имам овој Супер си е телефончево само што е каде каде погломазен од неговиот претходник.