Еве имам направено видео за Huawei P9 lite доколку сеуште размислуваш што да земеш...(некој член кажа дека е 230евра)
Здраво девојки, ве молам за мислење ваше или искуство јас имам Самсунг S4 мини а на поклон добив Iphone 5s се мислам кој да го користам дали мојот дали поклонот. Ваше мислење за овие два модели. Поздрав
Не знам дали е за тука прашањето, но ќе го поставам. Дали знаете каде можам да најдам маска за Samsung galaxy J7 (2016)? Барав кај нас нема, исто и во Скопје во ГТЦ немаше.
Ми се расипа телефонот, ми стигнуваат известувања од instagram, messenger и слично но екранот не се уклучува.. Инаку телефонот е alcatel one touch pixi 3 (4).. Го користам привремено бидејки телефонот ми се расипа, но изгледа и овој се расипа незнам што да правамм..
Zdravo sakam da prasham dali imate iskustva so kupuvanje mobilen telefon od mobilara(Ledikom,Mobelix) i kako ste zadovolni
Јас исто прв пат зедов од мобилара stk mobile од Скопје пред три месеци и сум презадоволна ми дадоа и гаранција имам исто пријатели што имаат купено од мобиларите што ги наведе, не продаваат телефони ако не се исправни, посебно Ледиком е доста добра мобилара
Јас дефинитивно немам среќа со телефониве. Вчера приметив дека ми е цркнат блицот на камерата. Значи сликам, блицот светнува а сликата црна. Прво мислев од ладното дека е ама еве и денес цел ден не работи. Го рестартирав 15пати, џабе. Чаре? Иначе се работи за а3 2016.
Дечки, имам еден проблем веќе подолго време, користам HTC Desire 310 веќе 1 година и последнава недела одеднаш почна телефонот сам да ми се исклучува (а батерија наполната) и пробувам да се уклучи - но не се уклучува. Дури по 1-2 часа повторно се приклучува. На почетокот мислев дека батеријата ја презагревам па од тоа, но еве скоро воопшто не го користам и повторно истото. Имате некое искуство или совет?
Сакам да ја сменам заштитната фолија ( screen protector) на мобилниот. Како може да ја извадам старата која не е од тенките, туки пластифицирана и дали знаете каде можам да најдам нова за LG, знаејќи дека потешко се наоѓа за овие телефони.