Да се најде некој паметен да ми каже начин да го средам самсунгов s7edge? Не сака да се вклучи, пак! Го носев пред Н.Г на сервис, ми рекоа дека нешто не било ок со последниот апдејт, го средија наводно.. Еве го синоќа еднаш се укочи, пробав со трикот за vol.down и power се вклучи.. Денес иста песна.. ама ниеден трик не функционира. И на лаптоп кога ќе го приклучам, не го препознава.. Имам еден куп документи на тел, апликација за електронско банкарство, нацрти од работа и ред други работи и тоа не ми се на мемориска. Веќе ми е страв во сервис да го носам
Може предлог да ми дадете за Samsung мобилен до кај 10000-12000 ден? Битно ми е и да има добра камера.
Каде можам да најдам iphone 6ka? Викаат не се продавал веќе ама незнам дали е точно Ако зимам iphone6 сакам нов не на старо,и која е цената ако знае некој нека пише,фала
дечки пред 5 дена си купив ајфон 6с од вип и си седам на него на фејс инста итн и одеднаш ми се гаси сам,зошто така да не знае некој да не е расипан да идам да се испокарам таму?? сестра ми ми вика од многу седење ми се гаси ама ја не седам на него многу
Јас имам Samsung Galaxy J3 2016 и искрено сум презадоволна од целокупните можности кои ги нуди телефонот,посебно камерата,8mp e ама фокусот и блицот се феноменални,јас во слободно време излегувам и фотографирам па затоа гледам да земам телефон со добра камера,исто снимам и клипчиња за Јутуб,ваму-таму и ти го препорачувам
Затоа што во вип продаваат ѓубре Баш вчера тоа го зборев.. S7 edge земен од таму, денес одам од глава да им го треснам. Има цел салон во вис да го кренам, па тек после на сервис ќе го носам
Вип немаат врска со овој проблем,проблемот е во батеријата на 6с каде што некој сериски модели на 6с се опфатени со проблемов,и затоа без пари ги менуваат батериите во ајстајл
Вип треба да знае ПРЕД да ги продаде. Со оглед на тоа што велиш дека само одредени сериски броеви се само зафатени со проблемов, треба да знаат што продаваат...или не? Кога мене ми стига поплака за одреден производ, цела пратка ја повлекувам, не чекам 50 незадоволни да ме пријават..
Вип неможе да знае затоа што се вакумирани телефоните на ајфон,значи се додека не се уклучи телефонот неможеш да знаеш кој сериски број носи самиот телефон.Проблемот не е во вип проблемот е во ајфонот и неговата батерија.
Кои од овие мобилни е најдобар? Која е разликата? Сите три во SETEC се 12 999 ден. Samsung SM-J510FN Galaxy J5 (2016) • Dual Sim • 5.2 inches • Gold Color • CPU: Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 • Chipset: Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 • GPU: Adreno 306 • OS: Android OS • v6.0.1 (Marshmallow) • Internal Memory: 16 GB • RAM: 2GB • Card slot: microSD • up to 256 GB • 4G LTE • Resolution: 720 x 1280 pixels • Super AMOLED capacitive touchscreen • 16M colors • Primary Camera: 13 MP • f/1.9 • 28mm • autofocus • LED flash • Video: 1080p@30fps • Secondary Camera: 5 MP • f/1.9 • LED flash • WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n • Wi-Fi Direct • hotspot • Bluetooth: v4.1 • A2DP • GPS with A-GPS • NFC • FM radio • RDS • recording • Sensors: Accelerometer • proximity • Battery: Removable Li-Ion 3100 mAh battery • Dimensions: 145.8 x 72.3 x 8.1 mm • Weight: 159 gr • P/N: SM-J510FZDUSEE Samsung SM-J510FN Galaxy J5 (2016) • Dual Sim • 5.2 inches • Black Color • CPU: Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 • Chipset: Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 • GPU: Adreno 306 • OS: Android OS • v6.0.1 (Marshmallow) • Internal Memory: 16 GB • RAM: 2GB • Card slot: microSD • up to 256 GB • 4G LTE • Resolution: 720 x 1280 pixels • Super AMOLED capacitive touchscreen • 16M colors • Primary Camera: 13 MP • f/1.9 • 28mm • autofocus • LED flash • Video: 1080p@30fps • Secondary Camera: 5 MP • f/1.9 • LED flash • WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n • Wi-Fi Direct • hotspot • Bluetooth: v4.1 • A2DP • GPS with A-GPS • NFC • FM radio • RDS • recording • Sensors: Accelerometer • proximity • Battery: Removable Li-Ion 3100 mAh battery • Dimensions: 145.8 x 72.3 x 8.1 mm • Weight: 159 gr • P/N: SM-J510FZKUSEE Samsung SM-J510FN Galaxy J5 (2016) • Dual Sim • 5.2 inches • White Color • CPU: Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 • Chipset: Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 • GPU: Adreno 306 • OS: Android OS • v6.0.1 (Marshmallow) • Internal Memory: 16 GB • RAM: 2GB • Card slot: microSD • up to 256 GB • 4G LTE • Resolution: 720 x 1280 pixels • Super AMOLED capacitive touchscreen • 16M colors • Primary Camera: 13 MP • f/1.9 • 28mm • autofocus • LED flash • Video: 1080p@30fps • Secondary Camera: 5 MP • f/1.9 • LED flash • WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n • Wi-Fi Direct • hotspot • Bluetooth: v4.1 • A2DP • GPS with A-GPS • NFC • FM radio • RDS • recording • Sensors: Accelerometer • proximity • Battery: Removable Li-Ion 3100 mAh battery • Dimensions: 145.8 x 72.3 x 8.1 mm • Weight: 159 gr • P/N: SM-J510FZWUSEE
Нема на кутијата сериски број како кај мнозинството тел? Сум видела оригинална заверена гаранција од ајфон со imei/meid, сериски бр запишан на неа а телефонот неотворен додуша ова зборам за грчка гаранција, нашиве не ги знам Може грешам ...всушност посакувам да грешам Сите се