Имам ајфон 5с.. Презадоволна сум, брз е и не ми кочи... Само ме нер што има 12 гига меморија, а сликите се големи... Хахаха...
Затоа што Валенција е многу претпазлива, сега си дојдов дома и приметив дека ми го нема телефонот. Пробав да ѕвонам, исклучен е телефонот. Дали сум го изгубила па некој си го собрал, или е украден намерно- не знам. Дали да пријавам во полиција? Ќе го лоцираат ли ако е исклучен? Некој начин да си го најдам телефончето?
Треба да пријавиш (ако стварно неможеш никаде да го најдеш, ама провери и на местата каде што си била, продавници...). Можат по бројот да лоцираат ако не е извадена картичката.
Самсунг Галакси А5 2016 најдобро е да се стави на полнач кога скроз ќе се испразни батеријата или кога ќе биде околу 15%?
Татко ми има A5, он кога стаса го полни и 70% да е и немам забележано ништо проблеми. Дури вчера цел ден не го полнеше, и тек пред 15 минути му беше околу 10%. Сакам да кажам кога сакаш, тогаш полни го.
Не само твојот модел на мобилен него секој,најубаво е да се полни телефонот од 10-15% до 100% и да не се чепка додека е на полнач,да не се малтретира додека се полни.Само така ке го продолжите векот на батеријата. Ова не е само за тебе наменето него за сите тука,тука сме да нучиме нешто повеќе за мобилната технологија.
Како што знаете, ми го украдоа телефонот. Мајка ми на сета мака се смилува да ми купи нов. Samsung Galaxy J5 или A3.. кој?
а3 2016 без никакво сомневање,го користам некое време и е одличен телефон. А ако сакаш поголем телефон тогаш земи си ј5 2016
За цената незнам но сакам да те опоменам дека со 16гб. на ајфон 6ка ништо неправиш, само нервози со меморијата ке си имаш, од 6ка нагоре само од 32гб па нагоре
J5 има одлична камера, 8гб меморија но слаб процесор и по некое време доста кочи. Со алкател братучетка ми има негативно искуство и кочи, камерата е лоша. Ј7 е предобар посебно оној со 16гб и јас сум во план да си го купам за некој месец.
Jas veke edna godina go imam xiaomi redmi 3 i sum prezadovolna, ne koci, baterija po 2-3 den drzi, ima memorija, dobra kamera. Go kupiv od setec imam 2 godini garancija. Imam drugarka sto go ima xiaomi redmi 1 i eve so godini go koristi, super si e. Preporacuvam )
Одлични телефони иако знаеш кај нас малце се скептици луѓево со името дека не е бренд како самсунг и ејпл,али познавам многу луѓе со хиаоми телефони и се презадоволни.
Јас имам Samsung Galaxy J3 . Презадоволна сум , воопшто не кочи а го имам веќе 1 година . Дефинитивно Фав телефон мие Ако барате посалам телефонче земете си го и не е скап 13.000 е Само не зимајте од телеком пошо ќе ве скинат со претплатата