Daily driver mi e Xiaomi mi5s Taka za hobby xiaomi mi4c Mozam da vi pomognam vo vrska so izbor na model, okolu koj ste zaintetesirani ?
Да не случајно знаете кога би можеле да ги тргнат Samsung s7 edge од Нептун, или евентуално да ги намалат пред излегувањето на s8? Сега не сум при пари, за 2,3 месеци го планирам, па незнам да не ме зезнат да ги тргнат. Како сте задоволни од s7?
Јас го користам S7 Edge веќе месец ипол и презадоволна сум.Екранот ,боите ,камерата,брзината,буквално се ми се допаѓа на овој телефон, а и тоа што батеријата со интензивно користење цел ден скоро, ми трае по ден ипол.Маж ми I phonе користи, но батеријата ни приближно не му држи како на мојот, нонстоп го полни.А и камерата на Самсунгот е далеку подобра.Така да ако си решила без размислување земи го. За тоа што праша да не го тргнат од продажба во Нептун , не би требало .Иако излегува нов модел, претходниот го има ,но цената само ќе му падне малку.
Кога збориме веќе за марки на телефон, би ги преферирала Samsung како најдобра марка бидејќи нема промашај во ништо, од батерија до оперативен систем. Мене лично Apple ми се во срце, најбрзи, никогаш не кочат, најдобра камера и остало ама проблемот е батеријата која најмалце им трае. Huawei доминираат на пазарот како и Samsung, само што се поевтини не затоа што не се добри туку ради увезот на друг начин. Мене лично Huawei ми се топ телефончиња и дизајнот и софтверот. Не би ги препорачувала Lenovo, Alcatel и сите кинески како што се GoClever, Vivax, BlackView, Leagoo итн.
Nokia повторно ќе го произведува својот модел 3310. Најдобар телефон на сите времиња. Дефинитивно ќе си купам еден.
Dokolku ja cuvas kutijata od tel. ili dokumentite koi ti gi dale koga si go kupila, na niv ima IMEI broj, ke prijavis vo policija, policijata ke dade nalog da se sledi tel. so toj IMEI. Toj potpis na tel. ke se pojavi, bez ogled na toa sto telefonot ke se koristi so druga SIM karticka. Postojat nacini na tel. da mu se smeni toj broj, no nitu eden od niv ne e ednostaven, taka sto obicen kradec ili nekoj naogjac na izguben tel. ne moze da ja napravi taa postapka.