Јас го имам 6Edge веќе 2 години и сум презадоволна го купив од T-mobile и мене долго ми трае батеријата и брзо се полни , се си е ок. Посебно ми се допаѓа камерата. Брат ми го зема 7Edge од vip/one нема ни 3 месеци многу брзо се троши батеријата. А и од време на време кога ќе укл камера страшно бучи и има линии на екранот. Мислам дека зависи од каде ги купуваме има голема разлика, еве барем ние дома забележавме.
@lovemme Maz mi uste cim iskoci 7egde go zema od Ledikom abe katastrofa ziva ne kamera ne baterija uzas, neznam moze od Ledikom ne mu se pogodi, dodeka drugarka isto imase 7edge super bese A jas mojot go zemav pred 10 dena od Telekom i ekstra e
Oд Ledikom земав samsung Ј 7 за мајка ми и супер е до сега се е топ. Брзо се полни , камерата е супер. А другар од дечко ми од истото место зема Ј 5 и катастрофа е. Пред да го земевме Ј7 од ledikom читавме и позитивни и негативни. Но после ова не би земала од таму повеќе.
Сакам да прашам дали знае некој од вас: телефонот вчера ми напукна на едната страна ненамерно сум го допрела појако и сега целиот трепери не е само стаклото дали може да се поправи? Утре ќе одам во т-мобиле но за секој случај да си прашам.
Да, екранот е напукнат од левата страна но пукнатината е раширена низ цел екран. Телефонот е Coolpad, страв ми е да не ми кажат утре дека не се прави...
Не се исплати да го правиш,кинески телефон е и тешко се наоѓаат делови за него.А и да најдеш ке биде колку телефонот.
Планирам да си купувам телефон и сега се двоумам дали s7 edge ili s6 edge? Што мислите кој е подобар?
Веќе два-три дена како телефонов од чиста мира ми се гаси. На екранот ми се појавува она режимот (авионски, тивок) и после се појавува дека ќе се исклучи за 5 секудни и ако не стиснам од копчето од страна што е за заклучување на екранот ми се гаси. Кога се гаси само се појавува логото на фирмата и сè така и морам да ја извадам батеријата и пак да го стартувам од почеток. Еве денес пак три пати ме зезна така. Од што може вака да прави?
Самсунг Ј7 и јас го земав од ледиком и презадоволна сум. Камерата е врв, а за полнење и батерија не можам да зборам дека е уште релативно нов а кога се нови сите батерии се добри.
Prvo spasi od telefonot se` sto mislis deka e vazno - tel. broevi, fotografii, podatoci, potoa vlezi vo podesuvanja, bekap i reset (back up and reset), factory data reset. Site mozni softverski priciniteli za ovoj problem ke bidat izbrisani, bidejki telefonot softverski ke se vrati na sostojbata koga bil neupotreben.
Постов ми е наменет за " испукајте се" ама ај може на некој од корист ќе му биде - xiaomi се ѓубре телефони значи, немам збор Го користам исто ко и сите други шо сум ги имала и деца ми ги трескале и по ташни ми се чукале низ клучеви и тракатанци, паднале и што уште не... Имам redmi 3 кој ми е избор меѓу самсунг од пониска класа по перформанси, ради добри рецензии шо ги читав а нов беше на пазарот и зе зезнав јако. Го имам 8 месеци и три пати беше на сервис за иста мака - маската сеодлепува странично до екранот а тоа е ради често шо се загрева. Слики убави правам,тоа му е јака страна, ама спор и досаден и нон стоп блокира... еве денес пак ми се пододлепува и екранов има бела точка, препраќам слики на таблет и утре на сервис по 4ти пат го давам
Дефинитивно iPhone. Цел живот користев андроид, од нокиа самсунг алкател... но одкако го купив iPhone 6, никогаш не би се вратила на андроид. Камерата е врв, боите, софтверот, изгледот, све си е цакум пакум. Го купив од Америка уште пред да излезе 6s, значи го имам веќе година и пол, како нов е уште. Еднаш ми нема паднато, воопшто не кочи, батеријата држи. Сега да излезе 7s, ќе го купам 7 обичниот, уште се скапи па чекам да паднат цените малку.
Ајфон нема повеќе да вадат серии с,него сега го имаат сменето тоа во плус,сеа ке вадам ајфон 8. Јас користам премногу долг период ајфон,првиот ајфон ми го донесоа од америка ајфон 2г тоа беше научна фантастика за тоа време.Од тогаш користам ајфон сеа моментално имам ајфон 7 дефинитивно најдобриот телефон на светот
Искрено прв пат слушам за ова а многу пратам вакви работи, сега изгуглав и сеуште не е ништо потврдено и сигурно. На крај нешто трето ќе измислат Во секој случај само iPhone