Јас го имам redmi 3 скоро една година. Многу се загрева и три пати ми е сервисиран досега за ист проблем. Јас се каам што го купив :/ а бирав меѓу овој и самсунг
Здраво , имам Alcatel One Touch 2 , телефонот не ми ја вчитува картичката мислам дека читачот е расипан . Ако знае некој да ми каже колку чини поправка , и каде да го однесам во Скопје . Ви благодарам
Не знам дали е соодветна темава ама да си прашам, телефонот нејќе да ми се уклучи вече 4 дена. Си работи он, ми адва Android is starting..optimizing app и ги исполнува, после само ми дава starting apps и така врти додека не се испразни батеријата. Шо треба да му направам, да го пратам на сервис?
Пробај да го ресетираш со помош на копчињата, побарај на гугл со кои копчиња се ресетира твојот модел. Ако пак не чини на сервис.
Имам samsung galaxy grand prime, последниот update на софтверот му е 5.1.1 lollipop. Дали може да ми симнат по нов софтвер ако го однесам во мобилара ?
Да ама дали може да го подржи тој модел на телефон новиот софтвер. Почекај сам да си побара ажурирање на софтвер.
Претпоставував. Никогаш ништо немој да купувате од Сетек. Мене пробаа користен телефон да ми продадат како нов. Без заштитна фолија, со потрошена батерија, со отисоци од прсти по него.. Катастрофа. Ако веќе купувате Xiaomi, проверено најдобри се: http://www.hi.com.mk/ .
Samsung Galaxy S6 edge, spored mene.Samsung se nenadminlivi.Inaku cisto kako sovet ni Samsung J5 2016 ne e los.
мој совет ти е ако веќе една опција ти е s6 egde, подразмисли и за s7 edge, затоа што разликата во цени е мала, но јас за ништо не би го сменила s7 edge
Имам едно прашање за тие што се разбираат. Телефонот го земав од Нептун пред неполна година (сеуште под гаранција 24м) Батеријата во последнп ме зафркава. Го полнам до 100% и кога ќе се испразни до 40 се гаси и на следно вклучување немам воопшто батерија 1%. Да напоменам дека оригиналниот полнач ми се расипа и го полнам со друг. Дали да го носам на сервис, да земам нова батерија или само оригинал полнач? Ако е до батеријата/полначот каде би можела да најдам оригинал? Фала однапред.