A дали има некаква разлика меѓу нови и постари телефони? Затоа што на другарка што има Samsung J5 2016, купен од Т-Мобиле, и бараат 1200 за декодирање некои што ги нашла.
Site telefoni kipeni vo Mobimak se kodirani i koristat samo karticki od t-mobile.za da se stavi vip karticka mora da se dekodira.cenata zavisi od vidot i jacina na tel.
Дали би менувале самсунг s7 edge за iphone 6? Јас имам самсунг а одамна се токмам да земам ајфон, мерак ете. Знам дека ајфоните се многу кршливи и треба пазење и затоа не ми се зема најмногу. Самсунгот не ми прави некои големи проблеми за да посакам да го сменам но еве батеријата ми трае едвај цел ден и предната камера е очајна. Дури и андроидот ми станува досаден. Затоа барам мислење ако некој има користено и ајфон и самсунг да ми даде малку памет за да одлучам
Никако менување с7 еџ за ајфон 6,ајфон 6 е стар модел,и башка подобра предна и задна камера има еџот од афон 6.Ако го менуваш веќе менувај го за 6с или ајфон 7 ништо подоле од овие афони.
@kanella се согласувам со @ЕденЧлен. Ако мењаш за ајфон, гледај да биде 6s или 7. А за другово морав да искоментирам, не е баш точно дека ајфоните се кршливи. Во некои ситуации можат да бидат многу поиздржливи, особено во споредба со твојот самсунг којшто е edge, па ако ти падне има големи шанси да удри на екранот. Инаку јас претходно имав s6 edge и исто батеријата ми траеше еден ден, па откако земав ајфон 7, се препородив. 2 дена ми трае по дифолт, така да, голем + ми е тоа. И од оваа гледна точка, откако ги имам пробано и самсунг и ајфон ( и тоа модели кои биле најнови кога сум ги купила), не би се вратила на користење самсунг телефон. Мое мислење
Одличен телефон,неможе да не е добар 2017 год е,премногу е напредна оваа технологија во 21век.Нема да погршешиш ако го купиш нормално
Ми треба помош (може @ЕденЧлен да помогне ако сака) Пред некое време се "збогував" со Ј7 и еден Ј5 од 2016та.. па сега ќе ми треба телефонче пред се што ќе ми служи за работа. Моментално користам s7edge и Ј5 2016 ама сакам Ј5 да го сменам со нешто, ми стана премногу монотон.. SONY XA ULTRA гледам донеле во АМЦ.. SAMSUNG C7 Можеби?! Иако ми е малку над планираниот буџет С5 ми е мал, ми треба некој со поголем дисплеј, оќорев веќе.. Евентуално нешто сосема трето..
Јас не сум за Сони, не ми е убаво искуството. А да земеш нешто од А линијата на Самсунг. Мм го користеше А5 за службен. Јас имав А3 и единствен недостаток е што е мало. Ама супер телефонче.
Секако дека ако можам ке помогнам Не би ти препорачал искрено сону,подобра иди на лг нешто отколу сони,ептен затупеа сони и имаат катастрофални екрани. Зашто не идеш на некоја варијатна на ноте?
A3 ми е дефинитивно мало А5 ако не се лажам 5.2 инчи е, толкав е и ј5 А7 е 5.7 ама па не ми се даваат толку пари за телефон што ќе го користам само за работа и не ми требаат некои кој знае какви перформанси, пред се екранот ми е важен.. затоа и спомнав дека С7 ми е нешто над буџетот кој што изнесува 20,000 +/- И јас не знам зошто веројатно затоа што не видов ништо по продавнициве за телефони
Помош! Ми падна тел. во вода одма го извадив одма извадив батерија и се што можев одма со салфетки го угушив батеријата кога ја извадив не беше мокра али и нејзе ја оставив на страна и сега не го уклучувам телефонот за секој случај пошто имам слушнато дека треба да се остави батеријата некој саат така. Што да правам сакам да го уклучам ама страв ме фака.
Поради тоа што бараш телефон со поголем екран,јас би идел на варијанта на ноте,затоа што имаат големи екрани. Кажи ми мора на ново да биде моб купен? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php