Dali moze nekoj da mi kaze za model lenovo A2020a40sto znaci ako.se pojavi zvezdicka do procentot na preostanata baterija a prethodno ja nemalo?
Го рестартирав еднаш, не се праќаа неколку дена, па пак почнаа сега ама не толку многу како претходно.
сории ...да сега прочитав детаљно ,,,,но ако не си ги решила проблемот, има дечки кои знаат повеќе од нас ,најди некој
Без загреана за Samsung Galaxy S7 Edge, но на една другарка и праве проблеми не и се вклучува па нејкам толку да се истргнам толку многу а да давам само пари за сервиси. Кажите ми ваши искуства од S7 EDGE, па друга опција ми се Huawei P8, Huawei P9, Samsung Galaxy C9, Samsung Galaxy C7, кажите ми за вашето искуство, дали држат батериите, камерата дали ем добра на некој од овие, за системот?
И јас имам исти,мене ми зедоа 4500.. Во друг сервис беше 5000 а од после на интернет најдов и за 4000,така не знам точна цена ама тука се движат.
Самсунг каковв да земам? предлог? добра камера предна задна, да има простор за ретрика,месенџер,фб, антивирус, инста.. без потреба за меморисска.. што да гледам когс ќе купувам? за тие услови?
Моја препорака с7 еџ,32гб меморија,4гб рам,едноставно телефонот е предобар,иначе немаш потреба од антивирус,затоа што тие немаат ама баш никаква потреба поготово на телефон,само ке ти го кочи и ништо повеќе. Телефонот иста така поседува една од најдобрите камери на телефон во светот,така да нема згрешиш никако ако го купиш. Башка и цената е падната доста на овој модел,така да ке ти ги задоволи сите критериуми што ги бараш.
Итно ми е! Дали некој знај на Самсунг Галакси Ј3 купен од Вип, можам да ставам друг број, односно Германски број?
Здраво, дали некој има купувано телефон од ледиком или мобилекс, каде е подобро и дали некој имал самсунг ј7 prime 2017 да каже дали е задоволен? Фала однапред
едно глупо прашање телефонот со извадена батерија неможе да се уклучи нели? Мора да биде ставена внатре ? Во право ли сум