За мене од мобилни телефони признавам само Нокиа и Сони Ериксон. Дефинитивно! Сум имала ко помала во основно и Самсунг и Панасоник, другото ми биле горенаведените брендови, и со право го кажувам тоа. Моментално имам Сони Ериксон, наскоро ќе си купам Нокиа С6-00, овој: http://www.youtube.com/watch?v=NY2UCG7Fh0c Цената му е околу 12 илјади, само уредот 15. Зборам без пакети и такви ствари, за постпејд како што сум јас, иако мене поинаку ќе ми дојде зошто ќе комбинирам и поени од клуб 360. Се си има телефончево, многу го сакам!
Јас без мојот неможааам да живеам.Користам ЛГ ОК е,но мислам дека Нокиа сепак се најиздржливи...но сепак зависи каков ќе го погодиш
Si imav ja rozov Blackberry do pred dva dena Mi padna od 4ti sprat i kutriot se skrshi.. A tolku gi molev moite da mi go kupat. Sea imam Samsung kopija na BB i sum zadovolna epten prvensveno od opcijata za zakluchuvanje na se shto postoi vo tvojot telefon. Ne mozham bez telefon, valjda zatoa shto sum tinejzherka, pa mi treba da se dogovoram so drugarkata i sl.. ^izvinuvanje za latinicava od opravdani prichini .
не можам без мојот мобилен,највејќе ги признавам нокиите ,до сега имав нокиа , па добив на поклон сони ериксон икс 8ка,задоволна сум,посебно ради џпсот,затоа што стварно е потреба,и многу е убаво да имаш посовремена технологија, бдв (зависник сум од технологија),затоа што се што ти треба во моментот да знаеш го имаш во твојот мобилен,многу сакв ајфонче али не можев да си го дозволам,па добив ајпод 2.1 на наградна , и исто како ајфон да добив, среќа пупу да не си ја урочам среќичката
ме интересира дали може кога на некој тел ќе избришете некоја слика или клипче,истата таа слика да стои уште во тел.можеби малку е глупаво прашањево но една моја другарка сака да го продаде тел.и се плаши дека некој може некако да ги најде тие слики хакер да не речам.значи таа ги има избришано но сепак дали постои таква можност?? јас имам слушнато дека тоа може да се случи со компјутер да избришеш нешто но тоа сепак да стои уште некаде во компјутерот, тоа е така и кај мобилните или не?? ај ве молам кој знае нека помага многу и е важно
Сменив многу телефони, а најмногу си го сакав мојот Самсунг ј700 се имав во него и го изгубив. Ми купија LG Cookie Fresh и ми се измести тачот и сега ја земав резервата на братми Самсунг што бројка е незнам. Преубаво телефонче, многу ја држи батеријата има добра графика што е најважно замене, а откако го изгубив тој Ј700 не сум многу желна за телефони често ми се случува да испаднам и безнего
Прво го имав овој..ама ми го украдоа.. .. Сега го имам овој.. И ми врши работа.. ..ама сепак мислам дека Нокиа и Сони Ериксон се телефони со најдобри батерии ..(посебно Нокии-те), мајка ми имаше еден постар модел (без камера), чисто онака за "бизнис-муабети" и батеријата и траеше по цела недела..
Дали некој знае кој е овластен сервисер за Самсунг и каде се наоѓа во Скопје. Нешто не ми е во ред со телефонот, изгледа звучникот не ми го бива, кога ми се јават или се јавам воопшто ништо не се слуша и од 5 повика просечно само во еден се слуша, што значи не е целосно без звук.
Вака да ве прашам дали ви се има случено ова. Кредит си имам на вип. Бесплатни минути си имам на Вип, но од 100 ден трошам 79 за минутите а другите веднаш ми ги земаат и ми стига цело време значи нон стоп една те иста порака на екранот од мобилниот- Немате доволно средства за следната услуга. А за каква услуга незнам ! Имам ајфон и многу е досадно на сред пишување или сурфање ми излегува таа досадна порака!!!!! на секои 5 секунди!!! како да се спасам пишувајте!!!!?!?!?!?
Дали некој го има новиот телефон од т-мобиле HUAWEI HARLEY 8180 и дали сте задоволни? Ефтин е и сакам да си го купам има се што ми треба( ви-фи, андроид, добра камера, мемориска)
Но не ми стига порака. Туку на целиот екран излегува црна позадина нели и пишува немате доволно средства за следната услуга..... .. страшно.. инаку пробав со стоп ама не е тоа тоа =/
тогаш појди во некоја продавница од вип како што направив јас па да видиш како го средија проблемот веднаш,само развикај се малку
Денес ми го купија привремено овој, ваков баш, додека да го добијам посакуваниот Нокиа со тастатура А, многу е симпатичен овој, сум имала веќе 2 телефони од оваа серија.
Помош за очајни домаќинки Видете знам тека оваа прашање не е за овде но незнаев каде да го поставам утре ке си купувам телефон на допир па сакам да ми помогнете кој од овие дта телефона да ги земама: HTC Wildire S{дали некој од вас го има овој телефон казете каков е или AMSUNG GALAXY ACE S5830 http://www.t-mobile.com.mk/public/detal ... 71;177;175 --- ОВОЈ Е самсунг http://www.t-mobile.com.mk/public/detal ... 71;177;175 овој е HTC ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ please