Пред некој ден ми стигна порака дека ми истекува договорот и имам бонус 4000 денари до 30 јули .И сега сакам да земам Ј5 мислење за него? Таа во вип ми кажа дека околу 8000 денари ќе ме фати телефонот, а ако сакам на рати месечно по 300 денари и сега се мислам дали да го платам целиот или на рати. Ваше мислење? @ЕденЧлен гледам дека е по тие работи, па ако сака нека пише.
Samsung galaxy J7? Брат ми го има, презадоволен е. Општо земено,Самсунг се убави телефони па кој и да го земеш нема да згрешиш.
ЕДИТ Ј5 јас пак сум пишала Ј7 Дечко ми има Ј7 и вели дека е ист како Ј5, па јас ај па и тука да прашам.
Ja imam J3 i stvarno sum zadovolna nit koci nit trose baterija mnogu...Nema da zazalis ako go zemes toj
@Dust може 2-3 збора за Ј5 2016, вреди ли да се купи? Ми треба за секојдневно користење, фб, месинџер, инста и камера да има добра. Исто така читав дека не бил баш добар звучникот или микрофонот за зборење? Дали некој користи некој од Huawei телефоните, гледам имаат фини перформанси. Honor 7, P8, P9? Читав низ нетов, ми се чинат добри, дури Honor 7 подобар од Самсунг Ј5 ама сакам да знам некое лично мислење? Секој ќе ти каже Самсунг е Самсунг ама па има и луѓе што многу се жалат од нив. Во двоумица сум.
Јас имам Samsung J5 2016 и сум задоволна. Не кочи воопшто, а имам доста апликации инсталиранo. Батеријата си е супер, кога не го користам многу ми трае и до 48h, е сега ако по цел ден сум на него нормално е да се потроши за 24h. Јас лично проблем со микрофонот и звучникот немам ама баш никаков. Сега кога станува збор за камерата, задната е океј, задоволна сум. Но предната не е нешто посебно и тоа не само кај Ј5 туку воопшто кај сите Samsung телефони. Не велам дека е лоша, но споредено со Huawei, е полоша. Единствена предност е можеби блицот што Ј5 го има на предна камера.
За Хуавеј - солидна цена, а одлични перформанси. Имав П9 лајт, сега имам П10 лајт. Презадоволна сум, имаат меморија, брзи се, камерата им е супер.