Постои апликација со која можам да правам плеј листа и песните што ги имам во мобилен да си тераат сами? Имам самсунг ј5 и вакво нешто не постои. Мора да ја исклучиш прво песната за да почни нова. Ќе патувам долго и не сакам да се замарам со исклучи/вклучи цело време. Чаре?
Види нешто од ова https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.music&hl=en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zentertain.music.player&hl=en
Требa нaјдoле вo ќoшoт дa имaш oпции зa пoвтoрувaње нa еднa песнa, плејлистa, рaндoм мешaнo дa oдaт и сличнo. А aпликaции нa плеј стoр имa кoлку сaкaш.
@ЕденЧлен пак јас...знам дека си експерт за телефони.. Самсунг 7 падна и пукна задната страна(екранот е здрав). Дали се менува? Скапо чини?
Of be luge imam samsung j2 I mi se blokira imenikot se drugs raboti p.o. telefonot no nemozam da se javam koga stisnam na imeniko mi pisuva phone has stoped I ne other a nisto napraviv fabriko podesuvanje go restartirav nekolju pati no nisto 've molam za pomos
Денеска точно недела како го земав Ј5 и денес приметив дека многу брзо ми се троши батеријата. Ноќеска го полнев и сега е 41% а не сум го многу користела и го полнам преку еден ден, а сега е прв ден и 41% ми е. Вклучив заштеда на енергија го напалив светлото ништо не сум симнувала или кликнувала за толку брзо да се троши батеријата сега цел ден ми е вклучен на заштеда на енергија на 5мин се укл на ви фи и само го користам за звонење. Во што може да е проблемот? ова од денес ми се случува на стариот телефон така брзо ми се трошеше батеријата ама открив дека беше од една апликација, а сега никаква апликација немам инсталирано моментално или од вчера. Кога и да погледнам колку е саатот по едно % се намалува, а знам од вчера така не беше.
Гледам повеќето имате самсунг ј5 дали во вип има во златна боја или само бел е? Бев вчера во еден салон блиску, ама ич го немаа на лагер.
Се мислам меѓу Huawei i Samsung , што препорачувате која е подобар, кој има подобра камера, издржливост, општо ?
Huawei не е лош телефон да се разбереме,но се далеку од самсунг искрено,многу подобра камера има самсунг кога ги зимам во предвид последните модели на овие две фирми.Сепак ако веќе решаваш да зимаш хуавеи,земи го п10 или п10 плус.