Благодарам за совето сакам да го земам Samsung Galaxy Edge 7, па гледам ги фалат најновите Galaxy j7-2017 и Samsung Galaxy A7 2016 , па ако се добри да поминам со таа поефтина варијанта ?
Ај помош како да отклучиме телефон. Татко ми си ставил ,,цртеж,, (pattern) за сигурност де, ама го заборавил чаре?
Дечки продавам iPhone 6, 16гб, златен, прв сопственик сум. Оргинална кутија, кабелче и слушалки. Нема гребнатинка, можам да ставам и слики. Ако има некој заинтересиран нека ми пише
Factory restore. Види само со кои две копчиња, обично со едното за звукот и тоа за заклучување. Види на youtube, зависно кој е моделот.
Го користев извесен период,телефонот е со еден збор ПРЕДОБАР,послем галакси с8(најновиот) дефинитивно с7 еџ е телефон за сва времена,зимај и не се мисли ич. Супер телефонче кој ги задоволува сите критериуми,на еден корисник,интернет,вибер,фб,инстаграм,камера,музика,немам приметено никаква мана,а и тие што го користат не се пожалиле сега за сега за ништо.
Мислење за Ledikom мобиларата,доколку некој купил телефонче.Сакам да купам Samsung j3 таму се 8600 но ме замислува што имаат само 1 год. гаранција. Пс:дали може некој да ми објасни што е разликава што насекаде е разна цената на тел. Не е некоја огромна разлика но ме мачи тоа,не би сакала откако ќе го купам одма да ми кочи.Во вип-heldy(некој партнери на вип,таму е 9000 со 2 год. Гаранција) Секој совет би ми добродошол.Фала Ви,поздрав
Јас купив iPhone 7 пред неколку дена од Ледиком, сега за сега е супер се си е најнормално. Гаранција има 1 год. Како една од попознатите мобилари се одлучив да го купам од таму.(и само таа работеше во 10 навечер, а сакав одма да купам)
Имам зборувано веќе за А7 2017,едноставно телефон без мана,нова технологија на самсунг,топ батерија и одлична камера.За дизајнот не правам муабет,затоа што има премиум дизајн,така да не му ја мисли зимај го и уживај во него
I phone 5s,до утрово се нормално си функционираше,гледам сега исклучен,не сака да се уклучи.Чаре некое,што би можело да биде?
Приметив дека батеријата на телефонот ми е подуена, од што може да е? Дали треба да ја сменам? Инаку во последно време телефонот ми се исклучува на 35-40%. Хелп