што е разликата помеѓу РАМ и РОМ меморија за моб.? до 18.000 ден. мобилен т.е. самсунг сакам да има меморија за повеќе апликации (фб,мсн,антивирус,инста, + 1-2 други апликации) и добра камера? Ми се истури кафе врз мобилниот, и сега кога некој ми ѕвони, го слушам, но кога го ставам на звучник тој што зборува и ттој мене ме слуша, а доколку ми е искл. звучникот тие мене не ме слушаат што зорувам а јас пак ги слушам. Чаре?
Дали може некој да ми помогне....сакам да земам телефон се мислам дали да земам некој поевтин до 5000ден или huawei p8 lite,samsung galaxy J3,сакам да имам убава камера ...?
Јас го имам samsung galaxy J5 2015 е поефтин од 18.000 денари. Има предобра камера околу 12 или 13 мегапиксели и досега нема зафркнато. Има 8 гигабајти меморија но со мемориска картичка од 10 гигабајти на пример ке ги имаш сите апликации без проблем.
Луѓе имам едно прашање,ќе земам телефон и треба да доплатам 12.000,а имам 3000 поени од претходниот договор. Дали ќе ми се намали цената -3000, па да доплатам 9000??
Зашто не купиш од некоја мобилара?зашто да платиш дупло поскапо,во сетек,метек и другите вакви продавници.
Неможеш да правиш споредба,на амдроид и иос,ако сакаш иос зимај ајфонот,ако сакаш повеќе андроид зимај го ј7 2017. Јас не би идел на 4 инчен екран,сепак е мало телефонче.
Eden clen jas sakav da te prasam za Lenovo k 6 nov go zemav od telekom pred 2 meseci od sto može da se restartira sam
Прашањево можеби не е за во темава,ама ми треба мислење ..имам проблем кога ќе звонам ми покажува дека звони а не звони....звук за звонење нема,кога ми звона не сум достапна,морам да го исклучам па да го приклучам за да биде како што треба,сте имале ваков проблем ...?