Господе боже дали е реално дека Хуавеи ги имаат најстарите верзии на емоџис ? Што све не инсталирав од плејстор џабе пак се ужасни.. Има ли лек или немаат менување ?
Од што може да ми се троши батеријата толку многу дури и кога моб ми е во мирување? Навечер го оставам со 90% батерија, сабајле има 10% Батеројата на моб е користена 8 месеци. @ЕденЧлен
Со самото чепкање на телефонот додека е на полнач,ја гориш батеријата,фактички ги гориш ќелиите на батеријата и го скратуваш побрзо животниот век.
Најмногу ме чуди тоа што без разлика дали го користам или не батеријата многу брзо се троши споредено со порано. Како што пишав навечер во 22ч. го оставам со 90%, а сабајлето во 7ч го наоѓам со 10%, а во тој временски интервал воопшто не е користен. Кога го користам дали 2-3 часа издржува. Освен ова што ми го кажа со користење кога е на полнач друго ништо не сум менувала на моб.
Луѓе го однесов мобилниот да ми го направат ми кажаа џабе билоИли пак можел да се направи али не било гарантирано дали ќе работи...А кога го оклучувам мобилниот значи се оклучува али не се гледа,и од страна копчињата со звук што се се слушат само не се гледа дека екранот е скршен значи може да се направи мислам пак некои знаци дава али тие ми кажаа џабе билоШто да правам
Еве и за тебе и за сите други да си знаат. Телефонот додека е на полнач барем 2 часа,оставете го да се наполни,извадете од полнач и користете до 25% батерија,потоа пак до 100% ставете да се наполни.Затоа што кога е на полнач и се користи ја горите батеријата,и го скратувате животниот век(секоја батерија има работни часови).За да немате проблем со батеријата,пробајте ова правило да го користите и ке бидете изненадени од вашата батерија.
Oddamna e postaveno prasanjeto, najvetojatno veke go znaete odgovorot, no za site koi ne se informirani za dzabest, ke kazam deka tarifniot model seuste postoi, a za negova aktivacija javete se vo kontakt centarot na Vip.
Ednas pisuvav za ovoj model na telefon, koj popularno e narecen ubiec na zadaci, se raboti za Xiaomi Mi4c. Interesno e sto kako telefon koj moze da se kupi za 130 (+/- nekolku) evra, telefonov e duri podobar, ednakvo dobar ili za nijansa polos od konkurentski telefoni, chija cena e za tri do cetiri pati povisoka od negovata. Se soglasuvam deka mnogu lugje so pravo se razocarani od kineski telefoni, no kako gi zapoznavam modelite proizvedeni od strana na Xiaomi, se' poocigledno e deka se raboti za seriozen proizvoditel. Eve edno video kade se pravi sporedba na Xiaomi Mi4c i LG G4, iznenaduvacki e koga se znae sto znaci modelot na LG, no razlikite navistina se minimalni.