Ај да прашам и јас нешто. Пратено ми е видео на вибер, а мене опцијата за сеен и тоа дали сум активна ми се исклучени. И сега нели видеово треба да го симниш па да го пуштиш. Мене ме интересира дали ако го симнам и ако го отворам ќе му покаже нему дека го имам отворено и видено.
Од Нептун го земав тел.и тие така ми кажаа ама јас го однесов на поправка и за 6 илјади ќе ми го направат,фала богу. Тие така ми кажаа демек ако го направам после една недела или еден месец пак ќе се расипал арно што не ги послушав. Инаку одвнатре ми е екранот скршен не од надвор
Колку би коштало да се смени екран на Samsung Galaxy A5 (2016)? Имав ставено и заштитно стакло, поим немам како падна ама заштитното е непипнато, а екранот се направи деланки, како за инает.
Би сакала да ве прашам дали го имал некој истиот проблем со мобилниот како јас со мојот. Значи ненамерно го потопив во вода телефонот ама одма го извадив, брзо изреагирав. Ама како за несреќа , па после тоа екранот на телефонот е многу темен, ама се останато си работи. И дали може да препорачате некој добар сервис за телефони за LG
Требало одма во ориз да го ставеш зошто тој ја влечи водата,мене така ми падна во вода и го оставив во ориз неколку саата после тоа проблем немав сервис не знам
Препорака за некоја апликација за FM Radio каде што ќе можам да си менувам канали што ги фаќа антената и притоа нема да ми треба интернет?!
Мојот не е LG. ама јас сум многу задоволна од Алфа Мобил. Се наоѓа на автобуската, во близина на средно медицинско.
Може некои се сеќават дека напишав дека екранот ми е скршен.Сношти еден познаник беше кај нас,тој работи со компјутери ми го виде и ми кажа џабе било да се направи дека пак ќе се расипал.Телефонот ми е малце искривен од што ми паднал сигурно,јас не приметив....Сега ич немам надеж дека ќе се направи,баш во понеделник ќе го дадев да ми го прават сега се позамислив 7 000 не се малце ќе додадам па нов ќе земам,вие што мислите? Инаку,се оклучува ама не покажува ништо на екранот,се мислам ќе се направи ама два пати ми викат џабе ќе било