Ако не сакаш ајфон, земи си Самсунг, на ново за тие пари некој Ј5, Ј7, а на старо можеш и Galaxy S6 да најдеш.
Колку е батеријата за S7edge? И препорака каде да ја сменам, освен Мобико, да не се истепаме овој пат
Имам нов мобилен, од стариот телефон со Smart Switch ги префрлив сите апликации на новиот телефон. На некои апликации ми се префри се што имав во History, ама на некои ништо не ми се префрли. Има ли начин сите пораки што ги имав на Viber на стариот телефон да ги префрлам на Viber во новиот телефон, пошто на стариот телефон имам многу информации што ми требаат. И двата телефони ми се Самсунг.
Слободно однеси го мобилниот во Моби Смарт,карши соборна црква е,одма до 7 грама еспресо.Они се официјални сервисери за самсунг. иначе 40 евра е батерија.
Има ли некој LG K8 2017? Добар ли е за најосновни ствари? Да знам дали вреди 1000 да фрлам на него...
Извини, К4 бил... К8 можам за 2000 да го земам, али не ми се даваат... Знам дека се онака мех, битно да работи убаво тачот и да не ми се кочи на најосновни работи.
Сакам да ве прашам дали некој имал слично искуство - имам самсунг ј5 и ич не ми се погоди.Одма коа го купив му трепери екранот. Не знам како да ви објаснам ама сам се штрака по екран и трепери мрда лево десно екран ..Дали некој знае што би било..има гаранција нез дал да го однесам...Со цел кејф го купив ама ништо за во канта
Носи го во сервис,барсј нов или да ти ги вратат парите. Законски имаш рок 2 нед да го вратиш моб,и да ти ги вратат парите.
Zdravo zenski Dali nekoj znae Dali mozi da se izvadi detalna lista na dojdovni I birani povici na brojce so kredit za na pretplata znam deka mozi no so kredit neznam I ako znajte be molam upatete me Kako Dali mozi Nekako elektronski ili Mora vo vip salonite vi blagodaram...
Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus прогласени за најдобри телефони во светот http://gsm.mk/samsung-galaxy-s8-i-galaxy-s8-plus-proglaseni-za-najdobri-telefoni-vo-svetot
Вака : дали на ајфон 5ѕ ако се направе back up дали отпосле ќе постои icloud от . Сакам да го продадам ама не им верувам на мобиларите да не ми остане нешто во телефонот незнам шо да направам .позз
Направи си бекап и напрај му мастер ресет на телефонот, така ке ти се избрише и icloudот и се останато што имаш во телефонот. Обавезно и сликите префрли си ги на комп преку кабелче.
@ЕденЧлен мислам ти се разбираш повеќе во телефони. Во последно време од чиста мира почна многу брзо да ми се троши батеријата на телефонот. Телефонот исто го користам како и порано. Посебно брзо се троши кога е во мирување...Пред да легнам беше 70%, кога станав беше 28%...WiFi исклучено, осветлување исклучено, немам нови апликации. Го рестартирав, па го исклучив, па цел го расклопив, го чистев внатре, ама еве пак си продолжува исто веќе недела дена. Дали случајно имаш идеја од што би можело вака да се троши? Или да си купам нова батерија, ваљда не се скапи батериите...
Можеби да не до батеријата,можеби е софтверски дефект,што ја цица батеријата.Односи го во сервис,и нека го видат најубаво таму,бидејќи е нов само 6 месеци користен,не треба да има проблем.