Решив да си земам нов мобилен,samsung galaxy edge 7,па сакав да прашам некој дали знае преден блиц дали има...На другиот самсунг што ми се расипа имаше па не знам тука дали има ако знае некој нека каже.
Луѓе оддеднаш мобилниот престана да се полни,го ставам да друг полнач и пак не сака.До што мислите дека е проблемот , му се има ли на некој десено вакво нешто? Колку пари би ми земале за ваков вид поправка бидејќи телефонот е стар скоро година ?
Дали некој знае зошто мојот мобилен телефон одеднаш се исклучи - црн екран- светка само плава светилка. Го рестартирав сто пати - ништо. Му направив фабрички ресет - ништо. Не сака и не сака да се вклучи А батеријата не може да се вади ((
Samsung ima dobri uredi no ne go mk. J7 gi ima istite specifikacii Kako J5 razlika J7 5,5 inch 16g disk 3 g ram J5 5,2 inch 16 g disk 2 g ram pricesorot e isti 1,6 octa kore. Baraj ured da ne e ispod 32 g disk 3g ram za da gi izdrzuva nadgradbi za vo idnina.Jas srecno to go preporacuvam huawei p10 lite androidot 7.0 e slicen Kako iPhone lesen za rakuvanje ima odlicna camera pobrz e od A5 4 pati pobrz od J5 i J7 navistina Telefonot e super a poeftin e od J5 ova ne e reklama za prfpat I jas koristam Huawei Kako zamena za Samsung.
Има да, јас го користев телефонот до пред неколку месеци и е топ нема да згрешиш Си има и преден блиц фотки си вади одлични
Го има сопругата и можам да кажам дека е супер телефонче и ако ти се трефне зимај го со две картици dual sim! Немој J7 Prime имат PLS екран и не е колорит и жив како Amoled кај J7 2016! J7 2017 е топ!