Т мобајл заглавил во 2010 година добро е што не бараат документи за потекло на антички корења за склучување на договор
Вчера го ресетирав телефонот и нели потребно е да внесам сметка за да можам да користам playstore, и внесувам сметка но само ми пишува додавање на сметка и воопшто не ја прифака. Може некој да ми објасни што да правам? Дали повторно да го ресетирам или?
Samsung galaxy j3 2016? Мислења, искуства? Планираме да обновуваме договор па изгледа може да падне одлука за овој.
Добар си е. Помал рам, помала меморија. Ама и јас би ти рекла 2017 ј3 Инаку тој што го сакаш го користев јас,па татко ми, сеуште функционира убаво.
Другарка го има. Убав,брз ама мене не ми се допаѓа што кога збориш со другата страна на телефон звукот не е чист.
Можеби прашањево не е за темава ама ми е од голема важност. Пред 3 недели ми падна моб. во вода значи целиот се потопи поточно се работи за samsung s6 egde па после неколку дена го однесов на сервис бидејќи во рок од 2 секунди се укл и се иск одма а батеријата не се вади. Ко за некое чудо после 2 недели ми се јавија да го земам добар е се укл сега барем асолно... Но кога ќе пуштам wifi имам само 5/10 мин после се губи или доколку ми пишува некој на viber одма пак се губи , кога ќе ми ѕвони некој исто се случува . Ме нервира веќе... Има некаква можност да се направи или не ? Знаете нешто? Да не одам на слепо пак на сервис...
Си требала да го оставиш во ориз 2 дена.Да се упие целата вода.А можат да ти го отштрафат одоздола и да ти го извадат стаклото.Мора да може некако.
Дада во ориз беше 1 недела.Почна да се укл одтогаш но одма се исклучуваше па затоа го однесов на сервис. Таму го исушиле добро за да не корозира. На стаклото од екранот мислиш ? При пад и стаклото од тел се искрши на две места лом ми е и екранот. Па можеби ради тоа е... Фала ти за одвоеното време
Епа имаат отварано тука пошо како меурчиња лево и десно кај стаклото од позади се појавени. Пошо нели нема како кај другите тел место за вадење на капакот...