Секако дека да. Јас на пример не би го извадила на маса. Од друга страна, јас користам супер моделче, а не таква цигла... И не ми е срам да го вадам на маса.
Некој да ми каже дали озбилно на повеќето s7 edge нешто не е во ред со дисплејот, фабрички? се мисев да го земам но ме предомислуваат.. И каде можам да најдам обичен s7 златен или ајфон 7? кој е подобар но не повеќе од 5.8 инчи?
Еден во милион се случува тоа,но веднаш ти даваат нов.Ако го натиснеш на екран силно,се појавува зелена линија.Можеш двата моб да ги најдеш во (Мобил Шоп),позади верото во тафталиџе.
Девојки, размислувам да земам телефон, но не можам да се одлучам, Huawei Y6 или Xiaomi Redmi Note 5A? Има ли некоја од овие некој, кој би одбрале?
I dvata uredi se isti klasa3 I dvata 4jdreni profesori so 16gb. 2g.ram.ako zemes skoro ke go frlas I zamenes so nov.Ne bi trebalo da Zumas Telefon so minimum 8 jadren pricesorot ili octacore so 32hd.i 3 GB ram.Ima soliden izbor za solidni ceni. Novite generacii ke se so10 i 12 jadreni profesori.So novite aplikacii koga ke stitnat za nadgradba ke ti treba minimum octa core .srecno to go preporacuvam Huawei p10 litle eftin e vo negovata klasa i brz.
Го има некој користено Самсунг с9 или с9+? На мисла сум да го земам, ги прочитав рецензиите и туторијалите на јутјуб но сакам да слушнам мислење од некој што го има користено. Моментално го користам samsung s7 edge и сум презадоволна. Го користам веќе две години но дојде време за обнова на договор и имам добра понуда за 9ката затоа ми треба и мислење.
Неможе да го има некој користено,затоа што телефонот сеуште не е пуштен во продажба,ке биде кај нас во Мкд дури за 10 дена.Така да ке почекаш еден месец,за да се кажат првите импресии на купувачите. Јас би идел искрено на ноте 8,него ли на с9 или с9+.
devojki kakvo iskustvo imate so telefonite kupeni od ledikom? sakam da zemam samsung s9 plus pa cenite vo ledikom se dosta poniski za razlika od drugi mesta i to me cudi