Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Моментално имам Samsung S5230, и пред него имав Samsung.. :^) Што знам, задоволна сум..Освен што ми се расипа touch-от, па морав да го менувам немам некои други проблеми. За слики, преку ден е добар, ама бидејќи нема блиц во темно не може да се слика. :( Сепак како марка најдобри и најквалитетни ми се Nokia дефинтивно! :up:

2. Cence

Cence Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    764

И јас имам Samsung S5230 како примарен мобилен и уште еден Samsung Е530 и од двата сум задоволна. Првиот пред брзо време направи година, а овој вториов ми е 5 години. И мене ми се расипа touch-от пред некој месец, го напраив и пак за година дена ќе треба да фрлам пари за да ми го направат, пошо како што ми кажа тој сервисерот на овие мобилни рокот на touch-от им е 1 година. Јас го удрив меракот на Samsung, но сега сакам да купам Sony Ericsson xperia x8. Некои го фалат, некои го кудат. Па затоа некој ако има искуство со мобилниов би сакала да го прочитам и позитивно и негативното мислење. Поздрав :hai:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Околу недела дена го имам телефончево XPERIA X8

ама си има една мана, самиот телефон нема опција create folder, ми кажаа да симнам од интернет astro, па после астро симнав file menager,што се не пробав и неможам да направам фолдери во музика и албум.
    PLS некој што има вакво телефонче,или пак што знае, нека ми пише.
    Благодарам однапред

На Brojce му/ѝ се допаѓа ова.
  4. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Му открив една маана на ајфонот:
    си имав рингтон некоја мелодија од телефон, ама сега сакам да ја сменам зашто секоја година си ставам некоја новогодишна. И седнав, чепкав, барав, ама не најдов како песна од телефон да ми биде рингтон.
    Ми дава опција тие од телефон стандард што се или да купам песни (ама за да купам не ми ја прифаќа картичката, али тоа е друга приказна).
    Како да поставам некоја песна која сум ја префрлила во телефон да ми биде рингтон?

5. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    [​IMG] Вчера ми го донесоа па уште не сум запознаена со сите детали. Кога ги префлрам сликите во пц се мн мали со резолуција 347 со 512 како да ги зголемам знае некој?

6. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Пробај во камерата каде што сликаш, можеби има опција за зголемување и намалување на сликите.

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Мини компјутерче е... Многу го сакам! :)

Незнам Вајлд како можиш поинаку да си ставиш новогодишна песна, пошто во изборот нема никаква од новогодишните. :D Имам барано на Ај Тунс ама незнам да се снајдам. Ајде и јас молам некој што знае нека не упати. :D

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Сеуште не сум испробала од моб. во РС да префрлам, ќе пробам утре па ќе ти пишам.

На INSIDIOUS му/ѝ се допаѓа ова.
  9. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Нема. Секаде пробав и на интернет барав објаснување и нигде не најдов.

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Ќе полудам, :@ јас неможам од моб. во РС да префрлам слики преку (B)
    -да пробам со картица и со кабел,па да видам што ќе биде,и ќе ти пишам

11. madamstefi

madamstefi Нов член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    15
    моментално имам ајфон ба без тефелон не мозам да си го за,ислам зивотот затоа што од 10 наутро до 12 навечер ректо да немам сто разговори и тава тешко да се дојде у контакт со мене затава шо сите линиии ми се зафатени

12. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    па ти мора да си некоја мн популарнаа кај вас а? чим на 2 мин никој нема да може да стапи у контакт со тебе wow

На Nika666 и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  13. FashionMonster

FashionMonster Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    67
    [​IMG] Мојот најнов. :inlove:

14. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    Инсидиус, ако не е тајна, на ВИП ли ти е мобилниот? Зашто ја планирам да го земам истиов мобилен од ВИП, ама уште го немаат добиено..

Он-топик Веќе две години го користам Sony Ericsson w580i [​IMG], а како што веќе реков се надевам дека до нова година ќе си го земам Sony Ericsson Xperia x8 [​IMG]

Ваши мислења за Xperia-ва?

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Телефонот е EXTRA од опции,од слика,се се.
    Ама си мана мала и мана поголема.
    Мана мала е тоа што јас ко што нон-стоп сум на мобилен и нон стоп нешто чачкам на него (секоја ноќ е на полнач)
    Голема мана му е ова со фолдериве, што неможе да се направат папки во video,pictures,music(во него нема опција), но велат дека преку инсталирање на некој програм можело, ама јас уште незнам кој е тој програм и како се прават.
    Инаку е многу убав и нежен. Бел бисерче (Бисера го викам),маската како седеф е.

Па инспирана од него, си направив футрола за него: :inlove:

Прикачени фајлови:

• SUC50006.JPG
      SUC50006.JPG
      Големина на фајлот:
      332,5 KB
      Прегледи:
      182
    На Miss-Angie92 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Еве баш сега со кабел префрлив слики,сликани со телефонот, димензијата си е нормална: 2048х1536
    Обиди се уште еднаш, или пак влези во самата камера,и провери опциите за резолуција како ти се подесени.

17. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    А да пробаш мемориската да ја ставиш во читач за картички и во компјутер да си ги креираш фолдерите на самата мемориска. Мислам дека нема да имаш поблем ;)

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    неќе, сум пробала, и еве сега пак пробав - неќе :(
    сега барам на you tube да видам дали има објаснување некое

19. BlovesI

BlovesI Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    2
    Имам блекбери 8900 и искрено многу менито е шашма! АМА се навикнав...добар си е инаку се има. Но единствено што ме нервира е тоа што сум ја даунлодирала фејсбук апликацијава и сега не ми ја отвара ми вика“ you are currently on a service plan that does not support this application. If you want to use this app. please contact your service provider to upgrade your service plan" !!! И многу се нервирам!!! Твитер ми фаќа, а ова јок! :С Ако има некој ваков моб нека каже што му се случува!!! :hai:

20. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Па кај камерата има само три опции едната е за Delete другата за Use picture as и третата за да подесиш дали сликите да ти бидат Auto, twilight, snow sport итн. Значи други опции нема во камерата :worried:

Miss-Angie92 го зедов на старо 100 евра користен само два месеца.