Моментално имам Samsung S5230, и пред него имав Samsung.. Што знам, задоволна сум..Освен што ми се расипа touch-от, па морав да го менувам немам некои други проблеми. За слики, преку ден е добар, ама бидејќи нема блиц во темно не може да се слика. Сепак како марка најдобри и најквалитетни ми се Nokia дефинтивно! :up:
И јас имам Samsung S5230 како примарен мобилен и уште еден Samsung Е530 и од двата сум задоволна. Првиот пред брзо време направи година, а овој вториов ми е 5 години. И мене ми се расипа touch-от пред некој месец, го напраив и пак за година дена ќе треба да фрлам пари за да ми го направат, пошо како што ми кажа тој сервисерот на овие мобилни рокот на touch-от им е 1 година. Јас го удрив меракот на Samsung, но сега сакам да купам Sony Ericsson xperia x8. Некои го фалат, некои го кудат. Па затоа некој ако има искуство со мобилниов би сакала да го прочитам и позитивно и негативното мислење. Поздрав
Околу недела дена го имам телефончево XPERIA X8 ама си има една мана, самиот телефон нема опција create folder, ми кажаа да симнам од интернет astro, па после астро симнав file menager,што се не пробав и неможам да направам фолдери во музика и албум. PLS некој што има вакво телефонче,или пак што знае, нека ми пише. Благодарам однапред
Му открив една маана на ајфонот: си имав рингтон некоја мелодија од телефон, ама сега сакам да ја сменам зашто секоја година си ставам некоја новогодишна. И седнав, чепкав, барав, ама не најдов како песна од телефон да ми биде рингтон. Ми дава опција тие од телефон стандард што се или да купам песни (ама за да купам не ми ја прифаќа картичката, али тоа е друга приказна). Како да поставам некоја песна која сум ја префрлила во телефон да ми биде рингтон?
Вчера ми го донесоа па уште не сум запознаена со сите детали. Кога ги префлрам сликите во пц се мн мали со резолуција 347 со 512 како да ги зголемам знае некој?
Мини компјутерче е... Многу го сакам! Незнам Вајлд како можиш поинаку да си ставиш новогодишна песна, пошто во изборот нема никаква од новогодишните. Имам барано на Ај Тунс ама незнам да се снајдам. Ајде и јас молам некој што знае нека не упати.
Ќе полудам, јас неможам од моб. во РС да префрлам слики преку (B) -да пробам со картица и со кабел,па да видам што ќе биде,и ќе ти пишам
моментално имам ајфон ба без тефелон не мозам да си го за,ислам зивотот затоа што од 10 наутро до 12 навечер ректо да немам сто разговори и тава тешко да се дојде у контакт со мене затава шо сите линиии ми се зафатени
па ти мора да си некоја мн популарнаа кај вас а? чим на 2 мин никој нема да може да стапи у контакт со тебе wow
Инсидиус, ако не е тајна, на ВИП ли ти е мобилниот? Зашто ја планирам да го земам истиов мобилен од ВИП, ама уште го немаат добиено.. Он-топик Веќе две години го користам Sony Ericsson w580i , а како што веќе реков се надевам дека до нова година ќе си го земам Sony Ericsson Xperia x8 Ваши мислења за Xperia-ва?
Телефонот е EXTRA од опции,од слика,се се. Ама си мана мала и мана поголема. Мана мала е тоа што јас ко што нон-стоп сум на мобилен и нон стоп нешто чачкам на него (секоја ноќ е на полнач) Голема мана му е ова со фолдериве, што неможе да се направат папки во video,pictures,music(во него нема опција), но велат дека преку инсталирање на некој програм можело, ама јас уште незнам кој е тој програм и како се прават. Инаку е многу убав и нежен. Бел бисерче (Бисера го викам),маската како седеф е. Па инспирана од него, си направив футрола за него:
Еве баш сега со кабел префрлив слики,сликани со телефонот, димензијата си е нормална: 2048х1536 Обиди се уште еднаш, или пак влези во самата камера,и провери опциите за резолуција како ти се подесени.
А да пробаш мемориската да ја ставиш во читач за картички и во компјутер да си ги креираш фолдерите на самата мемориска. Мислам дека нема да имаш поблем
неќе, сум пробала, и еве сега пак пробав - неќе сега барам на you tube да видам дали има објаснување некое
Имам блекбери 8900 и искрено многу менито е шашма! АМА се навикнав...добар си е инаку се има. Но единствено што ме нервира е тоа што сум ја даунлодирала фејсбук апликацијава и сега не ми ја отвара ми вика“ you are currently on a service plan that does not support this application. If you want to use this app. please contact your service provider to upgrade your service plan" !!! И многу се нервирам!!! Твитер ми фаќа, а ова јок! :С Ако има некој ваков моб нека каже што му се случува!!!
Па кај камерата има само три опции едната е за Delete другата за Use picture as и третата за да подесиш дали сликите да ти бидат Auto, twilight, snow sport итн. Значи други опции нема во камерата Miss-Angie92 го зедов на старо 100 евра користен само два месеца.