Дали кога ќе дадеш мобилен на сервис ( под гаранција ) во телеком , следи телефон на замена со слични перформански како тој што е даден на сервис или даваат обични телефони?
Не, јас имав Iphone 7 ми се појави како црна точка на камерата, го однесов во сервис и сакаа да ми дадат обичен тел дури и без wifi ем да го чекам со недели дур го поправат.. и не им го однесов мм ми го среди во друг сервис
Devojki imam iphone 7 plus, koga snimam videa i sakam da gi stavam na instagram story go razoblicuva kvalitetot na videoto, go dava mnogu matno. Nekoj da ne znae kako da go resham toa..Fala
Јас го земав пред два дена и сега за сега е одличен. Изгледот му е предобар, сега е целосно метален,поцврст, и со заоблени краеви. Јас земав плава боја. Се отклучува со препознавање на отисок, задната камера му е 13MP, а исто и предната што е огроомен плус, на предната исто има и блиц.Одлични слики вади. Исто е ново што звучникот е од страна кај копчето за заклучување. Има простор за две сим картички. Внатрешната меморија му е 16 GB што исто така е подобрување. Мене ептен ми се свиѓа.
На IPhone 6, горниот дел од екранот ми е подигнат, најверојатно од паѓање.Екранот не е пукнат, меѓутоа има мала празнина помеѓу уредот и самиот екран, така што мноу често ми прави проблеми и тачот, сам ми отвара апликации и сл. Да ми препорачате каде може да ми го средат ова? претпоставувам дека не треба да се менува цел екран туку само да се намести...
Понудата важи за сите купени с9 или с9 плус преку овластените партнери на самсунг поточно Телеком, оне.вип, сетек и нептун. Со број наа ф-ра треба да се регистрираш на сајтот на самсунг во рок од 7 дена од купувањето. Моето прашање е дали признаваат и ако се поминати повеќе од 7 дена? Дали некој имал таков случај?
Скоро 4 години сум на претплата на вип.Претплатата ми беше 666 денари и имав 6 гига.Е сега како што гледам а и незнам зошто префрлена сум на 2.(А ова е од скоро вака,случајно приметив кога видов дека интернетот ми се троши како алва) Ме интересира зошто?
M Мислам дека ти е ова од телефонот ставено како лимит на 2GB потрошен нет самиот да се изгаси па ти да го активираш.Можеш да си одбереш, мене ми е ставено на 3ГБ да се гаси ама со префрлање месечно имам накај 16ГБ.Од ВИП не смеат да те префрлат на друга тарифа без твое знаење така да тоа не е.Пробај да го поместиш на 3гб. Гледаш доле што пишува: DATA USAGE WARNING/ 3.0P GB LIMIT.Значи кога ќе стигнам јас до 3ГБ потрошен интернет сам да се изгаси и мануелно јас да продолжам да го користам.Ќе ти пише стигнавте до лимитот дали сакате да го исклучите мобилниот интернет.Мислам дека ова кај смартфоните е ставено со цел да се регулира трошењето интернет и е многу паметно според мене.