Ајфон 8 плус земи си,ајфин х по утнат ајфон од дизајн,никад нема да извадат. На изглед е ист ко хуавеи п20 и п20 про.
Не можам да имам google chrome ниту пак било кој друг пребарувач на телефонот затоа што ми се отвараат сами некои страници цело време додека седам на телефон, не знам ни какви се одма ги гасам затоа што се мислам некои вируси да не се и премногу се досадни, а го отклучам телефонот одма ми се отвара некоја страница во нов таб на гугл. Знае ли некој која е причината вака што прави?
Едно прашање, дали на ајфоните им стасува известување кога ќе им напрам скриншот на стори на инстаграм?
Да, на Стив Џобс. *** Требаше да има опција од страна на инстаграм да им каже на корисниците кога некој прави скриншот.
Za Mobilni vi preporacuvam samo SAMSUNG I APPLE drugovo ne ne i ne ... Ne mi kazuvajte nisho ne mi menjata mislenje .. Kineski Sranja Huawei , Xiaomi , Oppo , Vivax i itn BEGAJ ...
Znaci Se Se Prai Vo Kina ako mislish na sklopivanje posho imaat najeftina rabotna sila , ama inovacijata i dizajnot se od firmata Apple E Amerikanski A Samsung e Korea .. Kinezite se samo robovi za polesna rabotna sila , a nivnite telefoni na kinezite se mnogu po ne kvalitetni i skart .. Se zalam ako te povredi toa ako imash nekoe takvo telefonce sto ne e od ovie dva brenda svetski
Девојче само ти опушти се. 400 телефони сменети во мојот живот,и да ме повреди нечие мислење? Те позз кили со зборот,ма немој да ме је**
ме интересира кога си на сметка ти се собираат поени и после купуваш нешто и ги искористуваш тие за да земеш поефтино.е сега дали тие поени можам да ги искористам и да земам телевизор?