Ме интересира колку се плаќа за менување на телефонскиот број? Договорот не е истечен а сакам да го сменам бројот. Ако прашањето не е за овде, преместете го.
Мислам дека е безпари. Или околу 200-300 денари беше. Во наредната сметка ти го ставаат, ништо не плаќаш во кеш.
Телефонот е супер, не го користам јас, со според спецификациите добар е Јас сум презадоволна од Самсунг.
Многу добар телефон, нема да се покаеш ако го земеш. Го имам 3 месеци до сега ми нема кочено или да зафркава нешто. Камерата е топ, јас го имам најновиот иос 11.4, се споредува со ајфон 6
Некој ако знае, во вип кога даваш потврда од работа за плаќање на телефон на рати, преку НЛБ дали веднаш одобруваат и даваат телефон или се чека одобрување?
Ве молам за помош,мобилара која сигурно откупува ајфон 6 за замена со ајфон 7ца со доплата?? Освен Ледиком и Мобилех,фала ви
Ako zimas telefon so pretplata t.e na postpejd ne baraat potvrda, samo plateni smetki od struja i licna karta. A vaka samo ured bez pretplata ne veruvam deka davat na rati.
Барам телефон со добра задна камера односно од подалеку да фокусира. Дали Самсунг С8 е доб во овие работи?