Ако некој се разбира подобро со мобилни телефони ќе го замолам за помош Имам ајфон 6s и ми беше слаба батеријата а јас нешто работев на него и наеднаш се појави црн екран го ставам на полначот ама не реагира ништо,потоа кога го фаќам горе осетив дека е многу топол пробувам 1 час веќе да го оклучам ама нема ништо само црн екран До што може да е проблемот и што да правам??????
Какво мислење имате за Мобиком Битола. Сакам да купувам С8 или С9 но незнам доволно за нивната продавница, дали прифаќаат гаранција или ја даваат онака. Ве замолувам за помош околу тоа од ваши искуства.
Луѓе,прееска ми падна телефонот ништо не му беше,после некое време почна на екранот црно да ми се појавува..И полека ми се прошири на цел екран внатрешно Дали се прави ова чудно ?
Телефонов последно го наполнав вчера сабајлето, синоќа видов 79% и си реков еј како може олку да ми држи батеријата. Сабајле станав рано, до сега цело време висам на тел. а батеријата уште си седи на 79%. Како е можно ова? После 5 часа ниту 1% да не се намали?
Во Телеком,Вип,Сетек,Анхоч @waterllady не знам што би можело да биде, се шекнал.Извади ја батеријата и повторно стави ја.Јас имав Самсунг Ј5 2016 и цело време ме зезаше батеријата. Полни го на 15% и оставај го до крај не го чепкај.Или пак смени батерија ама за 9 месеци користење вака да прави @ЕденЧлен е постручен нека каже мислење P.S: Дур сум овде и јас да си прашам.Вчера нешто ме зезаше Инстаграмот.Пример сакам да сликам со блиц, кликам на тоа и автоматски ми уклучи блиц а не треба нели кога ќе сликнеш пали.Така ми правеше и со Boomerangot.Ја деинсталирав апп и пак ја инсталирав и пак исто.Чаре?На некој друг да не му се случило?