Џабе ке ги стави тогаш нема да има нотификации од тие апликации,и нема да се знае која апликација работи во позадина.Само фактори ресет и све на ново да се сними,така ке се види дали е до некоја апликација,или сепак е батеријата истрошена.
Не знаев каде да го поставам прашањето па ајде тука. Досега не сум користела интернет од оператор, секогаш си бев на кредит и немав потреба од интернет. Е сега направивме договор и ми следуваат 10гига месечно. Договорот си е активиран, али јас никако не можам да се конектирам на интернетот од вип. Одам во mobile data, татко ми и сите други така се поврзват, али кај мене не можи никако џабе е. Дали треба нешто плус да се активира или? И онака ќе одам во салон да прашувам За ова али прво реков тука да видам доколку знае некој што би можело да е проблемот.
Секако дека може,фабрички мани се тоа,затоа и реков направи фактори ресет,сними од ново све што си имала на моб,и види батеријата како ке работи.
Може прашањево не ми е за тука, ама незнам каде да го поставам... дали има некакво усб или некој рутер за да имаш интернет на телефонот надвор од мкд во европа, или на кредит/претплата си ставаш интернет?
Има усб со сим картичка се продава и доплнувас кредит и со тоа користиш интернет,во т-моб или вип ке ти кажат поволности ,јас од дамна имам земено и незнам веке како функионира,ако одиш надвор од МК најдобро ти е да купиш таму картичка,јас за цела европа имам Холандска Картичка 7евра не ограничен интернет или пак Хрватска Бон Бон таму е исто не ограничен интернет околу 10евра месечно.
не допишав ако одиш во некоја европска земја,можам да ти позајмам картичка со веке активиран интернет...
Ако несмеам да шоставам ваков пост нека ми го избришат.Ако сака некој да му продадам HTC one M9 нека каже.