Да знам, тоа и сакам да кажам, купи ти ајфон од Ледиком и иди во Солун да ти го средат под гаранција па кажи ми после дека имаат интернационална
Ако си близу Велес,оди во Планет Мобил мобиларата.Најчесто се најевтини а даваат една година гаранција на новите телефони.И носат за европски пазар не од кинески.
@Luminary Имам Самсунг s8 и сум презадоволна, во секој поглед. Нема да згрешиш ако го земеш, го користам година ипол и нема мрднато, а ми има паднато 100 пати. Екстра телефон е.
Мислам дека не е заматена позадината, Portrait има на Iphone 7+\8+ и на Xот. @Shmizla94 на страната на телеком можеш да направиш споредба на пеформанси на телефониве.Горе-доле сите имаат слични спецификации во однос на камера.
Не е заматена сликава само фокусот го ставила на нејзе.И јас со 7цава го правам тоа.Едно е фокус друго е портрет.
Ајфон 7 нема портрет мод,можеш само фокус и толку,барем не треба да ми се објаснува за фокус и портрет,долги доста долги години сум со фотографија
Препорака за добар телефон. Може и со две картички да е повеќе би ми одговарало и добра камера да има. Цена не е битна.
јас имам huawei y6 2018 предобар е со две картички камерата е супер 13 мп а предната е 5мп ниту еднаш ми нема закочено или нешто друго да зафраква . Го земав 8500 ден од сетек