Го едитирав постот ама го избришав,мислев ме прашуваш за А6 што ја го земав сега,извини. Кај нас во Мк с9+ се 590-580 eвра.
Да не знаете каде да најдам маска за Huawei y6 2018? На зелен пазар немаа за овој ми даваа за друг модел...
abe ajde gonete gi tie Huawei vishe Kinesko Sranje ... Pa toj za 8 iljdai ama e dobar ... podobar nema hahaha Samsung 3 godini postar tel od ista cena podobro raboti nego toj nov
Зошто иако не го користам виберот сепак покажува дека сум online? Последно кога го користам излегувам на exit и сепак после некое време кога уклучувам wifi, без да влезам на вибер покажува online или last seen a moment ago? Го тргнав виберот од почетна страна и пак исто се дешава. Како да го променам ова чудо да не покажува онлајн секогаш кога уклучувам интернет?
Си купив ваква маска, но тачот не ми функционира баш добро преку неа (само за јавување ми е кога ми ѕвони пример, не фаќа добро). Е сега работата е што имам јас ставено стаклена фолија на екранот на тел, па што мислите, колкави се шансите поради тоа да не работи добро? Дека вака испаѓа како да има 2 фолии Прашувам, да знам дали да ја одлепувам стакленава од тел. Ама ако не е до неа ќе се изнервирам, скоро ја ставив
Не, не. Штиклирано е активност да покажува, ама работата е што ме покажува онлајн дури и кога не сум се приклучила со денови. Пример пуштам интенрет на телефон, влегувам на јутјуб да слушам музика, а тоа автоматски и на вибер покажува дека сум активна. (проверено од друг телефон). Ме прогонува апликацијава
Дали некој ги има овие телефони да сподели искуства: Honor 9 lite Huawei Y6 2018 Galaxy J4+ 2018 Во глобала имаат слични карактеристики па се двоумам меѓу нив три.
Според мене Honor 9 lite некако подобри карактеристики ми има од другиве два, меморија поголема, подобра камера... Јас истиов планирам да си го земам сега за некој ден
Зошто телефоните во мобилара се поефтини? Има некој искуство со телефон така земен? Која мобилара би ја препорачале?
Zdravo imam eden problem so wifito.Mi pisuva deka ne se konektira a ima internet,instagram ova ona se mi otvara samo messenger ne...Ne mi pokazuva koj koga bil oklucen,koj e momentalno oklucen pa ne znam kako da go napravam ako znae nekoj neka mi kazi
Каков телефон имаш? Можно е да ти е јако Wifi-то и телефонот да не ти го подржува тоа. Јас имам постар лап топ исто се дешава.