За жал нема,само кеш,затоа што во мобиларите фисканла нема,ради тоа и немаш опција за рати. Јас би одел на Самсунг А7 2018.
Зависи каков телефон имаш,на ајфон кога ќе отвориш во фотографии имаш и како албум Recently deleted и таму ти се , а на самсунг исто така ќе отвориш во фотографии>settings>cloud trash .
https://www.spigen.com/products/screen-protector-glas-tr-nano-liquid Има вакво нешто кај нас , и ако некој знае го заштитува добро екранот?
Go ima li nekoj samsung galaxy A7 2018 Kako ste zadovolni od baterija, kamera? Citam po internet nekoj se zadovolni od telefonot, no ima i mnogu nezadovolni. Go merkam veke 2 meseci.
Искуства со самсунг галакси А6 2018? Сакам да си го купам. Моментално имам самсунг галакси Ј5 2016-задоволна сум но камерата ми е слаба и меморијата му е мала
А7 2018 дали конечно ќе го има некад на залиха во Телеком пошо еве веќе 1 месец го немаат. А на страната го имаат. Ова е катастрофа.
@ЕденЧлен Помош Не знам што му е на телефонов, претпоставувам само дека се работи за капка - две вода Кога ми се јавува некој ниту го слушам ниту ме слуша, ама кога ќе пуштам спикер се си е супер. Чаре?
Шо убаво, ќе се офрешам сеа на крај година. Колку би ме чинело +/-?Самсунг е. И предлог сервис каде да го однесам, во Карпош/ Центар? Фала многу