i jas momentalno imam takov samsung, no poveke sakam soni eriksoni (prv pat ja smeniv firmata, inaku sekogas soni erikson sum imala ), a i jas sum zavisna od mobilniot, ne mozam da se odvojam od nego nikako
Не можам без телефон бидејќи така можам да најдам некој ако ми треба Кога сум со дечкото не го ни погледнувам телефонот ама сега кога сме далеку еден од друг не можам без тел бидејќи постојано си пишуваме и се слушаме. Понекогаш кога сум со дечкото моите имаат навика да ме бараат и затоа посакувам да го исклучам и да неме вознемирува никој! А ме нервира тел од дечко ми,постојано некој го бара или му пишува а сега пак кога не сум со него постојано кој знае како е! Секоја година си купувам нов тел бидејќи брзо ми се здосадува еден ист, за среќа татко ми не ми прави проблем за тоа! моментално имам ЛГ и мн ми се допаѓа ама батеријата брзо се троши
Расчачкај се низ телефонот и стави го на заштеда на енергија Мојот е исто ЕлЏи и на секои 3 дена се празнеше ама го најдов она заштеда на енергија
Ама тоа пуштено ми е за заштеда ама пак ми се празни брзо, по цел ден сум со тел враце кога не сум со дечко ми и затоа на 2 дена го полнам
Mомeнтално имам sony ericsson w910i амаа сакам некој нов ми се здосади овој аее сеа ке ми купи татичкоо ке го натерам џД
Пред некое време си купив ваков,ама и овој не ми прави нешто посебно ќејф Инаку е супер, има мн опции кои ми вршат навистина многу работа ...
исто имам два сони ериксон к750и и др т280и, порано ми беше важно каков е , но сега само нека служи за јавување. Не планирам да ги сменам дур не се расипат.