Јас денеска го земав, Samsung Galaxy A7 2018. Од Телеком во Ресен, ми рекоа во салонот дека уште само кај нив, во Ресен има. И син е, иако на web кажува дека нема син.
Искуства со Samsung Galaxy J7 2017, гледам имаат голем попуст во Сетек па се размислувам дали да го земам. Дали е добар телефон и дали има добра камера?
Уште го немам оставено од раце.го чачкам и има многу поубави работи од претходниот. Инсталирав апликации.и игри и се'.и уште типкам на него за да ја потрошам батеријава. Самата камера од 16 мп ми е предобра. Имав послаб моб и сега овој ми е како "премија" @John Snow не ме рЧкај-остај ме да се фалам и радувам
Mene Samsung mi se najdobroto vo momentot od tehnologija Statusen simbol kako Apple ama mn mn podobar od niv
Самсунг оваа 2018 година,направија еден чекор поголем од разлика на Ајфон,сепак Ајфон извадија два нови модели,исти,со огромна разлика во цена,така да направија голема утка тука.
I podobar brand Plus Sepak Samsung e direkten konkurent na Apple a Huawei ne go racunaat deka postoi vo Amerika go baniraa
Најверојатно ќе биде Самсунгот, единствно што ме предомислува е што има постар процесор во однос на Хуавеито
Имам едно малце чудничко прашање. Баба ми има еден телефон кој го користи без сим картичка, го користи само за гледање на саат дека големи се бројките. Пред малку телефонов почна да ѕвони, пишуваше дека е од непознат број повикот, дигнав и имаше само крчење и се изгаси. Што може да е ова? Малце ме збунува како ѕвони а нема сим картичка.
Има разлика во цените и верзиите на телефоните(на пример смартфонот на едно место да се продава како верзија со една сим картичка,а на друго место верзија со дуал сим).
Имам едно малце чудничко прашање. Баба ми има еден телефон кој го користи без сим картичка, го користи само за гледање на саат дека големи се бројките. Пред малку телефонов почна да ѕвони, пишуваше дека е од непИмам едно малце чудничко прашање. Баба ми има еден телефон кој го користи без сим картичка, го користи само за гледање на саат дека големи се бројките. Пред малку телефонов почна да ѕвони, пишуваше дека е од непознат број повикот, дигнав и имаше само крчење и се изгаси. Што може да е ова? Малце ме збунува како ѕвони а нема сим картичка.[/QUOTE] Да не се работи за Вибер повик? Можеби телефон претходно имал инсталирано вибер и си стои налогот исталиран на телефонот...Пошто нели виберот моеш да го користиш и без сим картичка да бараш и да те бараат.А за смартфон ли се работи или за обичен телефоно? Баш ме заинтересира како е можно ова хахаах