Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    29.417

Да не се работи за Вибер повик?
    :?:Можеби телефон претходно имал инсталирано вибер и си стои налогот исталиран на телефонот...Пошто нели виберот моеш да го користиш и без сим картичка да бараш и да те бараат.А за смартфон ли се работи или за обичен телефоно? Баш ме заинтересира како е можно ова хахаах:)[/QUOTE]

Стар телефон е од оние на лизгање, без интернет и такви ствари. Многу крипи ми дојде вчера :?:

2. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Стар телефон е од оние на лизгање, без интернет и такви ствари. Многу крипи ми дојде вчера :?:[/QUOTE]
    Ццц no comment...cudnoooo

3. Marche12

Marche12 Активен член

Се зачлени на:
    21 декември 2018
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    61
    ne vrshi mnogu razlika toa primer ovoj e pobrz 2 sek ovoj pospor 2 primer ...
    Nemozhesh Huawei da go sporeduvash so Samsung i Apple se znae deka vo cel svet se ovie dve firmi vrv ...
    Vo Amerika osven Apple i Samsung shto se vika drugo neznaat deka postoi znaat ama ne gi interesira ...
    Ako primetuvash nasekade najvekje se Apple i Samsung i chat pat ima Huawei ama poretko
    A vo Amerika e samo tie dva
    Ako ti beshe bitno ova hahhaa

4. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.076
    Допаѓања:
    119.150
    Да прашам некој дали има самсунг галакси А6 2018?

5. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Питај

6. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.076
    Допаѓања:
    119.150
    @ЕденЧлен Забележав во камерата проблем.преку ден сликите се многу добри, одлични.
    Синоќа во кафана на пример со блиц кога сликав беа целосно осветлени и бели во фаците и се.секаде осветлени. Без блиц добри беа но не многу чисти. Треба ли некаде да сменам нешто во подесувањето зошто не ми е верно камера од 16 МП да ги осветлува така сликите. На пример со стариот мобилен галакси Ј5 2017 и со блиц беа предобри сликите а каде каде послаба му е камерата

7. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Мега пикселите немаат никаква врска со сликата,битна е леќата на камерата,и ширината на камерата(во некоја друга тема ова),јас го имав а6 и а6 плус,но не сум сликал со блиц(никогаш не го користам),ај сликни сеа нешто со блиц и види дали ке се целосно осветлени сликите.

На Alishan30 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.076
    Допаѓања:
    119.150
    Пробав и сега во светла просторија ок се сликите.во темна просторија повторно се е осветлено. Чаре?

9. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Да не го доближуваш премногу телефонот до предметите,пробај малце од по далеку да сликнеш.

10. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    53.475
    Razlika pomegju Iphone X i Iphone Xs? Imav Iphone X ne bev nesto mn zadovolna posebno od kamerata a mm sega zapnal Iphone Xs da mi zeme pa neznam dali vredi?? @ЕденЧлен ?:)

11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.388
    Пробај фокусирај убаво на ликот пред да сликаш со блиц.И мене ми се има случувано.Ако имаш опција намали го осветлувањето.Кај мене пример 1F35C78D-87D5-42BF-B10E-306D50F1CFFE.jpeg Држам на сонцево и повлекувам надоле и се затемнува сликата и не е толку светло.Убаво ти кажа @ЕденЧлен немаат врска мегапикселите.

На ЕденЧлен и Alishan30 им се допаѓа ова.
  12. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Секако не вреди,огромна е разликата во цената,а нема да добиеш ништо плус.Кај Ајфон само го почитувам оперативниот систем,кој им е страшно мазен.Ако сакаш јака и добра камера,иди на Ноте 9,ако сакаш да останеш на Иос,тогаш земи си било кој од овие два модела.

12.jpg

13. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.388
    Која е поентата да дадам 1000 и кусур евра за телефон со исти спецификации како Xот?Мене ич не ми се свиѓа Хот..не е толку добар колку што го дигаат за маркетиншки цели.Плус XS и XR (ваљда вака беше) се прескапи!!Не вреди.

На ЕденЧлен му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Тука веќе се игра на маркетинг трикови,како извадивме два нови модели,разликата е во големината на Iphone Xs i Iphone Xs Max,за цената не дискутирам,зашто вреди бубрег.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.388
    Буквално бубрег,и да так беше новиот модел што излупетав јас (facepalm) :rofl:

На ЕденЧлен му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Ништо страшно битно те разбрав хахаха,иначе искочија три модели на Iphone,Iphone Xs,Iphone Xs Max,Iphone XR.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Batgirl501101

Batgirl501101 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2017
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    10
    Dali moze da mi kazete kakvo iskustvo imate so mobilni kupeni od Ledikom?

18. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Имам кажано во темава,али ајде пак ке кажам,еднаш влегов таму,и повеќе никогаш во мојот живот,преваранти невидени.Ми продадоа користен телефон како НОВ,нормално го платив како НОВ,па со големи маки,со триста чуда,едвај го вратив и ми ги вратија парите,кога им докажав дека не е нов,и дека е користен.Од таму веќе ни маска не купувам,а камо ли телефон.

19. waterllady

waterllady Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    568
    Допаѓања:
    3.182
    Постои начин да се врати "удавен" телефон? :worried: Татко ми си го заборавил во јакната и ја пуштил во машина за перење, кога го извади убаво го избришав, со правосмукалка му ја тргав водата, го оставив малце пред камин да се засуши и не проработа. Па сега го ставив во ориз, има ли некоја надеж со оризов? И дали има некој сигурен начин да се спаси?

20. macencemilo

macencemilo Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    40
    Има надеж со оризот. Ја зема водата. Остави го да стои.