Да не се работи за Вибер повик? Можеби телефон претходно имал инсталирано вибер и си стои налогот исталиран на телефонот...Пошто нели виберот моеш да го користиш и без сим картичка да бараш и да те бараат.А за смартфон ли се работи или за обичен телефоно? Баш ме заинтересира како е можно ова хахаах[/QUOTE] Стар телефон е од оние на лизгање, без интернет и такви ствари. Многу крипи ми дојде вчера
Стар телефон е од оние на лизгање, без интернет и такви ствари. Многу крипи ми дојде вчера [/QUOTE] Ццц no comment...cudnoooo
ne vrshi mnogu razlika toa primer ovoj e pobrz 2 sek ovoj pospor 2 primer ... Nemozhesh Huawei da go sporeduvash so Samsung i Apple se znae deka vo cel svet se ovie dve firmi vrv ... Vo Amerika osven Apple i Samsung shto se vika drugo neznaat deka postoi znaat ama ne gi interesira ... Ako primetuvash nasekade najvekje se Apple i Samsung i chat pat ima Huawei ama poretko A vo Amerika e samo tie dva Ako ti beshe bitno ova hahhaa
@ЕденЧлен Забележав во камерата проблем.преку ден сликите се многу добри, одлични. Синоќа во кафана на пример со блиц кога сликав беа целосно осветлени и бели во фаците и се.секаде осветлени. Без блиц добри беа но не многу чисти. Треба ли некаде да сменам нешто во подесувањето зошто не ми е верно камера од 16 МП да ги осветлува така сликите. На пример со стариот мобилен галакси Ј5 2017 и со блиц беа предобри сликите а каде каде послаба му е камерата
Мега пикселите немаат никаква врска со сликата,битна е леќата на камерата,и ширината на камерата(во некоја друга тема ова),јас го имав а6 и а6 плус,но не сум сликал со блиц(никогаш не го користам),ај сликни сеа нешто со блиц и види дали ке се целосно осветлени сликите.
Razlika pomegju Iphone X i Iphone Xs? Imav Iphone X ne bev nesto mn zadovolna posebno od kamerata a mm sega zapnal Iphone Xs da mi zeme pa neznam dali vredi?? @ЕденЧлен ?
Пробај фокусирај убаво на ликот пред да сликаш со блиц.И мене ми се има случувано.Ако имаш опција намали го осветлувањето.Кај мене пример Држам на сонцево и повлекувам надоле и се затемнува сликата и не е толку светло.Убаво ти кажа @ЕденЧлен немаат врска мегапикселите.
Секако не вреди,огромна е разликата во цената,а нема да добиеш ништо плус.Кај Ајфон само го почитувам оперативниот систем,кој им е страшно мазен.Ако сакаш јака и добра камера,иди на Ноте 9,ако сакаш да останеш на Иос,тогаш земи си било кој од овие два модела.
Која е поентата да дадам 1000 и кусур евра за телефон со исти спецификации како Xот?Мене ич не ми се свиѓа Хот..не е толку добар колку што го дигаат за маркетиншки цели.Плус XS и XR (ваљда вака беше) се прескапи!!Не вреди.
Тука веќе се игра на маркетинг трикови,како извадивме два нови модели,разликата е во големината на Iphone Xs i Iphone Xs Max,за цената не дискутирам,зашто вреди бубрег.
Ништо страшно битно те разбрав хахаха,иначе искочија три модели на Iphone,Iphone Xs,Iphone Xs Max,Iphone XR.
Имам кажано во темава,али ајде пак ке кажам,еднаш влегов таму,и повеќе никогаш во мојот живот,преваранти невидени.Ми продадоа користен телефон како НОВ,нормално го платив како НОВ,па со големи маки,со триста чуда,едвај го вратив и ми ги вратија парите,кога им докажав дека не е нов,и дека е користен.Од таму веќе ни маска не купувам,а камо ли телефон.
Постои начин да се врати "удавен" телефон? Татко ми си го заборавил во јакната и ја пуштил во машина за перење, кога го извади убаво го избришав, со правосмукалка му ја тргав водата, го оставив малце пред камин да се засуши и не проработа. Па сега го ставив во ориз, има ли некоја надеж со оризов? И дали има некој сигурен начин да се спаси?