Секако е подбар од тој што сега го имаш,и тоа доста подобар,за таа цена е ок.Во мобилариве ке заштедиш 2000,2500 ден,наместо од Анхоч 14к.Сериите на Самсунг идат С,А,Ј по јачина,така да ке имаш средна класа А серија,што е задоволувачки за еден корисник.
Обавезно ќе погледнам по мобилари. И овој сега зедов во Ледиком, а за кеш пари толку можам (па и тоа со тешко срце ) да дадам. Има 32 гб меморија, со камера на самсунг сум задоволна и толку ми треба. Фала ти
Тетин ми купил мобилен што нема радио. Постои опција да се инсталира како апликација радио со наши мак станици? Шиаоми
И мене понекад ме заебава ако подолго време е на ладно 3-4 понекогаш и 5 пати кликам и едвај се пали дисплејот...
Скај, земи си од Ледиком или Мобеликс, идентични производи со Анхоч имаат, јас за многу повеќе пари "ризикувам" и s9+ и сега note9 ми се од Ледиком. Поефтини се каде - каде, е сега не е исто мојов 54-55 000 беше во Ледиком и скоро 65+ 000 беше во Нептун... не е мала разлика. @kristina.k јас би одела со Шаоми, во таа група. Растураат Кинезите со поефтиниве линии, повеќе ќе добиеш од телефонот него од било кој друг. Самсунг е класика и нема утка, ама во случајов предност на Шаоми би дала. @elence87 би одела со Хуавеи меѓу сите овие, и Самсунг 9+ и АјфонХ се веќе "лански" односно Самсунг сега ќе излезе во Април со 10ката, а Ајфон извади во октомври мислам "продолженија" на иксов, така што Хуавеи во ситуацијава од сите три ти е најспремен и најтазе и најдобар
https://play.google.com/store/apps/details?id=tunein.player На почеток ќе ти излезе едно за претплата, оди back и немаш гајле Ти го препорачувам солунсково радио, ептен добра музика пуштаат, баш ретро хитови, ама само хитови, нема песна да не ја знам Исто така, морам да го спомнам Spotify, кој "го нема" во Македонија. Најчесто тоа користам, ама има малку зезање. Прво ти треба TunnelBear за да лажеш оти IP ти е некаде на друго место, јас лажам дека сум во САД. Симнуваш Spotify и та-дааам Јас премиум плаќам, ама не мораш, супер си функционира и бесплатната верзија, само ако 2 недели не се уклучиш од "Америка" ќе те шутне Затоа на 5-6 дена еднаш се пријавувам преку TunnelBear и успешно лажам За плаќање е исто зезнато, јас користам стар акаунт на Пејпал направен пред да има Пејпал во Македонија, таму се имам регистрирано од Бугарија, и така... дрндупки, дур не ми здосади замарањето Едит: и Deezer не е лош, и дозволен е во Македонија
Дали може да ми објасни некој што треба да направам за да земам телефон на рати? Во вип ми рекоја нешто одтутунска но мајка ми(на нејзино име ќе земам) не зема од таму плата, од стопанска зема...
Не е важно кај зема плата, кредит е. Ќе и' пополнат апликација во ВИП и ќе ја пратат во кредитно биро и ќе чекаат одговор.
Ти благодарам Му требаа само мк станици, чудно ни беше дека нема радио и единствено што ми текна како да му помогнам е да симнеме некоја апликација што ќе биде бесплатна и ќе работи без интернет. Да не му биде комплицирано. Ќе ги пробаме твоите предложени. Dezeer има македонски радио станици?
Јас немам никаде забележано таква што работи без интернет ако самиот телефон нема радио хмм @CameliaMiller
Да, не напоменав, иако трошат минимално, сепак си треба интернет. Новите телефони сите се без вградено радио.