Јас му правев фабрички рестат два пати и не бидуваше ништо, не сакаше бидејќи беше заклучен на гугл. Па се сретнав со пријателот и со неговата имејл адреса и лозинка го отклучи и го ставив мојот имејл. Моделот на тој тел е ј3 2015. Сепак јас би зела оригинал батерија за ј5 2016. Ти благодарам.
Ме потсети сега со меилот,ми текна за што ти кажував,извини ама не памтам на кој,што сум му дал совет,затоа што премногу совети сум делел,и по пп и не ми текнува на све. Иначе и на пазар и по мобилариве се истите батерии да знаеш,само различна цена се.
До сега сум била редовен корисник на samsung телефони, моментално имам ј5 но сега ќе земам нов, се мислам дали да земам huawei p20 lite или кој модел на samsung да го земам приближно за таа цена како huaweito? Можеби а6 или ј8? Помош феминки❤
Jas imam samsung a7 2018 i stvarno sum zadovolna od telefonot. Baterijata mu trae mnogu vreme, isto taka ima dovolno memorija, kamerata mu e odlichna. Telefonot spored mene nema mana.
Eve Amerikancite sho kazuvaat za novata serija ili t.e zamenata na J serijata vo M serija Ova e Odlicen Poteg poshto site lugje sakaat dobri telefoni za niska cena pogotovo od Brend ili Statusen simbol kako sho e Samsung ova e pred da se doznae cenata i specifikaciite snimeno ako sakate podetalno Posetete gi Samsung Galaxy M10 i M20 na gsm primer
Дали може некој што е повеќе запознаен да ми каже дали може овде во Македонија да го најдам т.е дали го има овој модел на Сони: GSM Sony Ericsson XPERIA arc S LT18i 4.2" ? Ако да, каде и колку пари? Однапред благодарам на одговорите
И мене ме интересира ова. Некој да сподели искуства со вакви телефони? Дали се refurbished модели? Дали имаат физички оштетувања?
Ми се чини дека моментално единствен начин да дојдеш до телефонов (бидејќи се работи за постар модел) е да го купиш од некој.. Пробај на оние фб групите КУПИ-ПРОДАЈ да напишеш, веројатно има некој шо го има и не му треба. Поздрав!
тоа биле телефони што биле изложени во салоните , оние што ги разгледуваме , цело време што се вклучени таму , значи ноу за нив , не би зела таков ..