Здраво сакам да прашам за samsung galaxy s9 plus дали е убава камерата,какви слики вади во споредба со Ајфон,искуство некој нека ми кажи...
Зависи со кој ајфон го споредуваш,иначе слика ептен добро,одличен телефон кој ги исполнува сите критериуми на еден корисник аматер.Сигурно не бараш од телефон да слика како професионален апарат. Ни еден телефон во светот неможе да замени професионален апарат.
Дечки сакам да купам нов Iphone 7 plus од ледиком па да не има некој искуство со таа мобилара ? И како можам да препознаам дали некој телефон е фејк ?
Имам Самсунг с8 и од телефонот сум презадоволна, а камерата е предобра, многу убави слики вади. На с9 била уште подобра, така да нема да погрешиш во изборот во никој случај.
Мм има самсонг и камерата е преубава , боите се преубави ... иначе зависи и со кој ајфон ке го споредуваш ... јас имам ајфон и не би го сменила ...и самсонг и ајфон да земиш нема да згрешиш.
Јас сакав да прашам . Ми се искрши горната ( надворешна ) леќа од задната камера на Самсунг Галакси Ј5 ( 2016 ) . Дали можам да ја заменам леќата привремено , додека купам нов телефон ? Највеќе ја користам таа камера , бидејќи сакам да " изигравам " фотограф ( реално не ме бива нешто многу ) . Откако ми се искрши леќата , се некои чудни бои ми вади телефонов , па заматено . Ме нервира
Помош ве молам. Сакам да купам телефон но се двоумам помеѓу самсунг с9 плус и ајфон 8 плус или ајфон 7 плус ...што мислите што е подобро,кој има подобра камера?
Другарка моја има од таму земено. Супер и е телефонот, држи батеријата и е под нивна гаранција.Не се некои фалц. *инаку не е експонат телефонот.Само од таму е купен.
Не зимај,експонат е телефон кој бил изложен во салон,за да се види телефонот,чепкан од еден тон луѓе,штракан и итн.
Do sega samo android imam koristeno i me interesira iphone posho koj i da prasham go fali nema da zgreshish vaka taka ali nov ne mozam da si dozvolam toa sigurno
Телефоните си се супер,сега све е ствар на вкус,на некој повеќе му одговара иос,на некој андроид.Јас би ти препорачал да си најдеш наместо тие ајфони 7 што ги продаваат Ледиком,да си најдеш за истите пари ајфон 6с плус,ги имаш по огласи со ок цена.