Сте купувале од Ледиком? Оригинал ли им се телефоните, пошто некако многу се ефтини? Да не се зафркнам ако земам.
Се двоумам помеѓу Huawei Y6 II compact , Huawei Y5 (2018 Dura Black и HUAWEI Y6 (2018 Atomu Gold, кој е подобар?
Од овие три би ти го препорачала huawei y6 atomu gold, сестрами го има и е многу задоволна. А моја препорака да си земеш huawei p20 mate lite, не е скап а вреди за парите одличен е
Другарка ми купи од тука, по пола година и откажа некој дел за слушалките, не примаше никакви слушалки, не можеше да слуша музика на ниедни слушалки, па не и примаа гаранција, не бил нивен проблем. Според неа ко фалични малку од таму да биле. Другпат не би земала пак од таму вика. Јас немам купувано, така да немам лично искуство, но еве ова ти го пренесувам.
Извинете ако може да ми кажете каде тука во Скопјево може да се купи број за мобилен обичен број што нема да се знае од кого припаѓа, да не е регистриран со име или матичен број.
Haha nemoze taka brojot mora da se registrira so ime prezime maticen Broj no mozes na drugs ime da go registriras
Samsung galaxy A40, А50 или А70? Која е разликата? Долго време се мислам кој телефон да го земам, а стварно не се разбирам, битно да е некој со убава камера. Мислам дека @ЕденЧлен би можел да ми помогне.
Секако А70,во споредба со А50,затоа што другите отпаѓаат од конкуренција на овие два телефона. Заштоа А70 а НЕ А50 А70 има поглем екран подобра камера снима 4к поголема батерија подобра предна камера подобра графичка карта подобар процесор Кажано просто во све е подобар А70 од А50
Здраво,ми се скрши телефонот,а сликите ми ги нема на Google..Teлефонот не можам да го вклучам бидејки е скршен телефонот а тачот исто така не работи.Постои ли некаков начин да си ги вратам сликите..Да го однесам до мобилара дали би ми ги извадиле сликите а да не морам да го менувам тачот..
Здраво, колку поени се дава секој месец кога ќе ја исплатиш сметката и дали на крајот декември се завршува со поените од т-мобиле телеком?
Јас имам купувано повеќе пати, до сега немало проблем со нов телефон, но ако нешто се зезне не се фер. Имаше една ситуација, замена со доплата (за половен тел.), ни увалија телефон со менуван капак, вграден од сосема друг телефон, без да кажат, ова ни го открија во друга мобилара, ама за среќа го продадовме, зашто кај нив ако го сменевме, требаше многу да доплатиме за друг модел што ни се свиѓаше.