Требаша ама не го земавме го немало а сега го имам ова чоколатце galaxy y и многу многу многу сум задовална од него
Најдобри марки се Сони Ериксон и Нокиа, дефинитивно. Ова е секогаш кога сум јас во прашање. На телефонот гледам како апарат преку кој можам да комуницирам и кој би можел да ми послужи во итни ситуации. За песни, слики, видеа и слично постојат други апарати наменети токму за тоа!
Уф, телефонот беше "Свако чудо-3 дана!" Колку бев радосна кога го купив, абе летав во облаци, после 3,4-5 дена, толку. Модата му помина, и го баталив, ми стоеше 2 недели исклучен или некаде фрлен. Имам копија на XPERIA, Yendo. Телефонот не ми е по кејф, ама добар е, ќе си купам нов, ама за 1-2 год. што ќе измислат?
Имам оваков. Ама најверојатно од многу отварање, затварање, ми се расипа флет кабелчето. И сега така страшно ми оди на нерви.. На секое стискање копче се шлогира, добива срцев напад. Т.е. на екранот се појавува снег, исто ко на телевизор, а не па да го „лизнеш“ (дека е на лизгање-лизнеш), не дај Боже.. 20 пати на ден, му ја вадам батеријата, и пак му ја ставам, ќе го цркнам. Прашав, 800 денари е да се смени. Ама дека сум на доверба, треба во јуни сега, да си земам нов. Ама ако нема некоја подобра понуда, ќе си го поправам овој, дека стварно сум задоволна, што се не претрпел. И во вода, и ми падна, се скрши само екранот, и нормално работи, цело време го трескам. Камерата му е 5 мп, има убави опции, ама ете... До душа, има и една маана.. Оти тоа кај што е за пунење, ми е направено со зелен лак, и се полни само во компјутер. Ама ко што кажав, се претрпел..
Јас имам 2, едниот Samsung а другиот Sony Ericsson. Појма немам кој модел се, едноставно не ме интересирало, одам и купувам не гледам многу, најважно ми е да комуницирам. Страшно ме нервираат телефоните на тач
Пак јас. Сакам да прашам, некој случајно да не го има овој мобилен? HUAWEI HARLEY 8180 Доколку може да ми пише некоја поплака, евентуално пофалба. Се двоумам дали да го земам.
Јас денеска си купив еден за 2000 ден од никофон на ново со камера vga и bluetooth супер е за тие пари не ни сакам некој мн комплициран тел оти не ми требат тие на тач имав и ми цркна за 4 дена и не сакам да се замарам повеке со тач а еве го телефонцето што си го купив денес
Успеав, успеав си направив папки конеееечно Е тек сега си го сакам телефонот, претходно бев разочарана зошто немаше папки, и сликите беа сите на куп, а музика не ни ставав од нервоза.
Девојки сакам да ве прашам на телефонов дали има Wi-fi некоја ако знае да ми каже И ако има да ми кажете кај да го вклучам
Не велам дека сум зависна од мобилниот телефон, но едноставно неможам да се замислам без подолг временски период без него. Неопходен ми е, за се! - Инаку еве ми го и мојот телефон,пред некој месец си го земав. Сина му е бојата и ми врши работа,супер ми е. Ми прави мерак што има WiFi, па си дремам во школо на net.
сум била и без мобилен и компјутер,сега ги имам.. акоги немам пак исто ке биде,знам како ке е.. значи сепак интересо ми е со нив и служаат за се моментално имам ајфон не се фалам да си кажам
Леле многу си го сакав Sony Ericsson-от, ама ми се расипа па сега LG ќе си земам, ама сепак Sony Ericsson ми се најубави телефони најслатки се
ај помош кажете ми кој е од овие е најдобар Nokia Asha 302, LG optimus L3 ili LG optimus Me, ми кажаа дека на LG тач респонзе им бил малце слав а исто и дека не дрзеле батерија мн.http://www.youtube.com/watch?v=v0F9KmFhq-o,http://www.youtube.com/watch?v=-xX7eLOe4Uw&feature=related, ili ovoj [http://www.youtube.com/watch?v=2Wz...ава тогаш дали цревена или бела? помош :$ :)
јас ваков си купив пола тач пола тастатура е...добар е ме служе...само шо неможам да фатам вајрлес ама добар е инаку