Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Девојки секогаш кога купувате телефони најпрво распрашајте се дали има делови за нив LG GS-290,SAMS.S5230,HPERIA,ALK.OT806и да не набројувам натаму се тел.кои има делови држат батерии,S.E се исто така добри телефони,но најлоши за поправки,и на примерW20i- најчесто страда од флет многу добар тел.е C905еве пред 1 час сменивме LCD i FLET значи секогаш пред да купите тел.доколку не сакате да го носите стариот телефон на сервис било од тоа колку би чинела поправката?или едноставно сакате нешто ново видете дали има делови за вашиот нов телефон кој посакувате да го имате.Сепак телефонот е Потреба без која во денешно време не се може :call:
    доколку имате проблеми со телефоните не фрлајте ги веднаш може да е само еден обичен дефект и ќе заштедите некој денар,ако не се решите на тоа тогаш купувајте тел меѓутоа што вредат.Само немојте
    Vodofon и sagem

2. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Користам Самсунг на тач.. и прилично сум задоволна.. :D

3. Wiliams

Wiliams Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    12
    Феминки си купив многу убаво телефонче од странство LG ама за во МК треба да го декодирам...Е сеа дали знае некој добар мобилен сервис каде би можеле да го средат? Фалааа

4. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Девојки дали некоја од вас има blackberry torch и како сте задоволни од нив? Сакам ваков само би си го купила понатаму за едно два три месеци и дали некој знае како се движат цените на старо? :/

5. rici.aaaaa

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Најпрво е важен моделот на тел потоа се кажува цена во зависност исто така и од градот и цената е различна. поздрав :hai:

6. rici.aaaaa

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    внимамавај на тачот секогаш внимателно со него и со заштитник(футрола).Воедно би напоменала за самсунзите мора внимателно со полнењето на батериите бидејќи умеат да се расипат ако под услов не е полнет во ред значи кога се полни батерија се полни само кога таа покажува дека бара струја се полни додека не покаже самата дека е фул.

:call:

И да незаборавам ова е општо за сите мобилни значи никогаш неоставајте го во бања,или некаде каде има пареа
    Не разговарајте на мобилен кога рацете ви се водени,кога роси,бидејќи така влегува вода во нив,а доколку го натопите со вода,кафе,алкохол,супа,поликолор,и да не набројувам значи веднаш извадетеја батеријата тој мора убаво да се исчисти-оди во сервис таму се чисти бидејќи колку подолго стои тој корозира и фаќа бигор потоа толку со тел. :envy: ,а поправката не е скапа тоа е само чистење.

7. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33
    побарав помош ама некако слабо со одговор па ај уште еднаш некоја феминка да ми помогне утре ке треба да одлучам кој телефон да си го земам nokia asha 302 , lg optimus me ili l3 ili pak samsung galaxy mini ?

Прикачени фајлови:

8. rici.aaaaa

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Уште нешто доколку на телефоните кои се на лизгач
    ви побелува екран или
    се закочува тастатура
    неслика каера и.т.н
    станува збор за флет
    ДОДЕКА
    кај статични телефони кога стануваат Мретви телефони тоа е софтер
    Сето тоа сесервисира
    има уште многу проблеми но тоа ви го оставам вам можеме да разговараме
    поздрав

9. karmenka

karmenka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    62
    Според мене, еден меѓу најдобрите телефони моментално на пазарот! Брат ми има и е многу задоволен од истиот. Иначе по мобилариве можеш да го најдеш за 220-230 евра..

10. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33
    A што со првото полнење на батеријата на телефонот, колку да трае нормално од 2-3 часа или....

11. Lady17

Lady17 Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    351
    Имам сони ерксон и сум многу задоволна. :)

12. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    На сите телефони до сега што ги имам сменето првото полњење му е 12 часа :)

13. denicija123

denicija123 Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    ako na nekoj mu trebaat novi ajfon 4 unloock 16gb slobodno neka me konktaira po lp

14. denicija123

denicija123 Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    nema i e glup ko koj

15. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Деновиве размислувам да купам нов телефон, се двоумам помеѓу Samsung Galaxy Note и моделите на htc. Па кажете ваши искуства, кои е подобрар ;)

16. blue.jeans

blue.jeans Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    35
    Јас сега имам Vodafone ... ама си го сакам најпрвиот нокиата ;(

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Како да спуштам речник на Сони ериксон јендо преку интернет(хитно ми е)?

18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Добро никој не знае?

19. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Мојот пост пред 2 години пишан :D
    сум пишала дека го користам може повеќе од 4 години, верувале или не уште го користам истиот.од 6 одделение го имам, а сега сум матурант, 6 години омг :o што сила ќе беше телефонов.
    Не стварно, најдобар телефон, ама нај, толку време да го имаш, секој ден со него да си, да го рчкаш, да играш игри, да работиш со него, да ти паѓа на земја и пак да си е во ред, тоа е чудо :)
    Но ете сега сум во потрага по нов телефон, па сакам да ве прашам знае ли некој дали и кога би излегол новиот Iphone 5ка и дали ќе го има кај нас? :wasntme:
    Не дека ми се остава стариов телефон, мислам емотивно сум поврзана со него, и цел живот би останала со него, али времиња на технологијата се, па веќе потребно е човек да има мал електронски уред кој има интернет со него кај и да оди.. :)

20. rici.aaaaa

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    7373 ако не се лажам?!