Да. Го земав пред неколку месеци. Презадоволен сум од телефонот. Земај го и не му ја мисли воопшто. Предобар е.
Ооо браво со среќа да си го користиш,можеш ако не ти е тешко да закачиш слика,некоја од навечер.Закачи тука https://imgbb.com/ .Фала
kazete nekoj eftin mobilen a da ima dobra kamera imav huwei y5 ama se rasipa mnogu brzo a kamerata ic ne bese ubava pa i za mesec dena se rasipa ..kaj edno dete vidov huawei p30 lite demek 48mp ama ne mi se dopadna ic katatrofa e ne vredi za tie pari (dobro jas mn poeftin baram od toj no onaka spomnav deka ne e ubava kamerata ama ic ) znaci baram nekoj eftin.. huawei vo nikoj slucaj da ne e
Redmi note 8 Со или без Т ознаката. Ист телефон е, само Т моделот е за Европа (има нфц и бенд 20) ама ова ти е најдобар телефон за најмалце пари на пазарот. Подоле од ова ако сакаш. Барај на старо iPhone 6/6S за 100тина евра. @ЕденЧлен , Фала. Поубав да си купиш. Ќе завршам во затвор за ноќна фотка сега додека владее карантинов. Ајде ќе пробам нешто другата недела да чкрапнам.
@ЕденЧлен и xiaomi Redmi 6 мислам дека е добар и дека вреди за парите, иако е малце постар модел.За обичен корисник е топ.
Ме интересира некој што подобро се рабира да ми каже кој телефон е подобар односно кој има подобри перформанси Motorola one macro Samsung a20 e
Не можам да го прежалам iphonot 6 пред 2 год го продадов, значи мака немаше телефонот. И мн лесен за користење. Е ссга имам Xiaomi redmi 6a многу малку користен , Huawei Psmart 2019 и Samsung a40. Сите се добри, во одлична состојба.. И уз пат да не продава некој iphone 7/ 7plus; 8/8plus? Фалаа
За колку време стигнува телефон нарачан од А1 онлајн? Нарачав во петок минатата недела и се уште го немам добиено.
Јас ја имам верзијата 8Т која има плус NFC за разлика од 8, и исто така е 4 GB RAM 64GB меморија, има повеќе верзии затоа. Телефонот е доста солиден, камерата е пристојна, за колку пари е телефонот и многу добра, ама нема да видиш некој екстремно добри слики како што се flagship телефоните. Функционира добро, брзо работи немора да чекаш долго да се отвори апликација или слично и батеријата е добра, држи до 2 дена ако не играм игри на него, а се полни екстремно брзо. Добро е што даваат маска со самиот телефон, барем во мојот случај беше така затоа што е екстремно тешко да се најде (освен на алиекспрес). Отклучувањето со отпечаток на прст работи многу добро и брзо. Јас на почеток имав проблем да се навикнам со тачот, вероватно затоа што бев навикната на iPhone што беше многу помал за разлика од овој.
Зашо проблем со тачот? Не бил во ред нешо со фабричка грешка или? Ама као те разбрав си користела ајфон со мал екран, па затоа не си можела да се навикнеш на него, а не дека тачот не бил ок. Супер си е тачот, а поголем екран е поубаво и попрегледно. Спојлер: Маска за Xiaomi Btw за маска сигурно имаш по пазарите и мобиларите,а online има преубави маски од my case секакви, плус и можеш сама да си креираш персонализирана со твоја слика или дезен, изборот е преголем.
Ми пукна стакло фолијата на Ајфонот и тоа на ивица. Ми падна лажичка и тоа мала висина беше ама ајде. Сакав да прашам дали е добро да си купам оригинална стакло фолија за Ајфон или не мора. И оваа божем ептен добра и со чекан да ја мавнеш @ЕденЧлен @Bratot хелп.