Од компјутер ама како?[/QUOTE] Веќе ти кажав. Ќе ја симнеш itools 4 на компјутерот и кога ке ја отвориш апликацијата на првата страна го имаш моделот на телефонот и имаш опција maker ringtone. Веќе симнатиот рингтоне од youtube го прикачеш и готово. Имаш исто опција преку iTunes ама многу покомплицирано е
Веќе ти кажав. Ќе ја симнеш itools 4 на компјутерот и кога ке ја отвориш апликацијата на првата страна го имаш моделот на телефонот и имаш опција maker ringtone. Веќе симнатиот рингтоне од youtube го прикачеш и готово. Имаш исто опција преку iTunes ама многу покомплицирано е[/QUOTE] Фала,ќе пробам.
исто и друга апликација за компјутер што е добра 3utools.[/QUOTE] Не можам да ги симнам не ми дава нешто, а и не подржува за 11 про макс. Подржува до 7ца. Како е постапката преку itunes?
Не можам да ги симнам не ми дава нешто, а и не подржува за 11 про макс. Подржува до 7ца. Како е постапката преку itunes?[/QUOTE] јас го користам на iphone x, подржува и на iphone 11 http://www.3u.com/ од тука ја симни на компјутерот еве видео како преку iTunes, но доста e сложено
Земав А1 Alpha 20,се надевам не се зезнав.Збор,два за него од некој познавател? И каде да најдам футроли и маски за него?
No name телефон,сами А1 си ги прават колку што прочитав на нет,непознат бренд.По пазариве барај маски.Дали си се зезнала или не,за жал неможам да одговорам,зашто до сега не сум го сретнал телефонот никаде.Али ако тебе ти се допаѓа,не се замарај ич кој што како мисли за телефонот.
Дечки,дали некој има зимано телефони експонанти од Ледиком?Сакам да земам телефон од таму,но се двоумам поради тоа што имаат само една година гаранција Благодарам однапред
јас го користав веќе неколку месеци и а 40 имав пред овој , ама а 51 има предобра камера , само фингерпринтот е малку спор , се друго е топ
Другарка моја имаше земено пред неколку години и одма и се расипа и го носеше и само и го поправаа на 2-3 месеци бидејки се расипуваше додека и траеше гаранцијата после мораше нов да си купи
11 е буџетска класа,xs e за тие со подлабок џеб. Слични се двата, 11 ката е понов да, но сепак xs има мала предност пред него. Инаку и двата се одлични. Еве ти споредба https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9318&idPhone2=9848
xs дефинитивно, 2018 е сепак, подобри перформанси, батерија, камера од 7+ а како поефтина варијанта би ти го препорачала xr, го имам и не го менувам за ништо!
Во план имам да земам нов телефон следниов месец, но да биде нешто од ,,средна класа'', а сепак со добри перформанси. Не сум некој експерт во овој аспект, па ајде некој што се разбира ако може да ми препорача нешто
Јас во средна класа би ти го препорачала ајфон 7, ама да не напнувам со ајфоните цело време можеш да си го земиш huawei p40 lite, го зема вујко ми, супер телефонче.