Не се полни телефонов До телефонот е Полначот влегува од двете страни Пробав со други полначи и на друг штекер Начин да го наполнам? Па утре ќе го однесам да видиме што му е Не знам што му бидна
Здраво кажете мислење за самсунг а51 или а71 или хуавеи 40 лите и од каде да се земи нептун техно маркет?
huawei 40 лите е подобар, ама нема гугл, зашто баш тие колку пари ке даваш и што тие најбитно кај телефон?
https://www.a1.mk/uredi/telefoni/-/...4sw_6NhTb-wj8xljDA4SFau-lU-hUTNC0AZ9J3UknZ2vo Здраво дали некој го има овој телефон и како е задоволен ? фалааа однапред
за половни телефони, најмногу одат самсунг и ајфон, другите слабо. хуавеј се пробива постепено. а некогаш мислам добро е навраќање на старите телефони, со бројки и командни копчиња, не како сега бришење стакло.
Huawei p40 lite е одличен телефон за цена од 300е, но нема google mobile service (како и сите останати нови модели на huawei) што значи дека ги нема голем дел популарните апликации, а инсталирање на google mobile service на своја рака е ризик. Препорачувам Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi 9T (Pro), Xiaomi Mi 10 Lite поради најдобар сооднос на цена и перформанси.
Moze li nekoj sto razbira od telefoni da me posovetuva sto e podobro da se zeme samsung A40 ili Hiawei p 30 lite ?
Samsung Galaxy A20e или Huawei Y7? И двата преку А1 со доплата, Самсунгот 7500 Хуавеито 6000. Според мене нее некоја голема разлика освен андроидот и некоја ситница, сепак дајте мислење.
P 30 lite e 128 so 4 dodeka a 40 e 64 so 4 androidot zafaka 20 giga .so a40 zakratko vreme ke ostanes bez prostor dodeka p30 lite I'ma podobra kamera podobar noken rezim pobrz polnac. sporedi go videata za recenzijata na dvsta telefoni. Le vides dela p30 Lite e klasa pogore .
Па да тоа е клучната разлика, андроидот.Самсунг ќе добие апдејт 10 ка додека Хуавеи-от ќе остане заглавен во 8 -цата. Скоро исти се во се. Ја би идела на Самсунгот. Инаку и двата се од најниската класа и не очекувај којзнае што, за обичен корисник мислам дека ќе бидат ок. Само не го оптоварувај премногу со апликации, да не почне уште одма да кочи.
Телефони...ствар без која не се може во 21 век реално,меѓутоа кога би можела би ги изгасила сите социјални мрежи и би го држела само за слушање со најблиските. Но работата ми е таква да морам да имам соц.мрежи,а и мобилен нон стоп во мене. Иначе живот без технологија е совршено добар,поготово во врска. Ми фалат тие времиња без фб.инста,вибер...