Дечки искуство со Хуавеи п40 про , дали вреде за парите ме одвлекува само што е поинаков систем без google servis i play store ко на другиве
Да. Супер, се си беше како што треба. Ми ја донесоа пратката до дома. Само фискалната не ми ја ставиле во пакетот и барав да ми ја сликаат. Телефонот се е во ред.
Мислам дека има во Neptun, Setec...но не сум 100% сигурен. Јави се и прашај за да не скиташ до таму залудно.
и тука се спомна алиекспрес... а членката не спомна кога би ѝ требала маската, дали одма или може да почека...
Ќе порачам од али експрес секако за понатаму, ми требаше за сега зашто и земав на мајка ми телефон таков па сакав да и го средам, ама ќе идам со телефонот во мобилара и што се фати тоа, барем привремено. Фала ви сепак.
да, така е, секој има право на слободен избор, слободно мислење и изразување... му се допаѓало тоа на некој или не... иако, треба да се има добрина во себе и да се шири кон другите, кој добро прави може добро да очекува... и само добрината е вистинскиот начин кон сложно општество со топлина во односите, грижа едни за други и неминовна среќа. Пожелувам членката да најде среќа со телефонот и со маските... за кои најдобро ако набавени оттука, да се прошара во околни продавници за мобилни телефони (познати и како мобил-ари) или во местото од каде е купен телефонот.