Аха, фала. Баш тоа со декември ме збуни. Крај на декември треба да земам нов, значи таман отприлика доаѓа тајмингот
Galaxy Note 9 - го купив од Ледиком прв ден кога излезе, значи нешто над две години го имам. Очекував дека ќе го пензионирам во рок од 2 години, но телефонов се' уште е ѕвер, па решив да му дадам уште една година до пензија До сега ни еден телефон не ми издржал повеќе од година. Овој може ќе тера и повеќе, ама доста ќе му се 3 да ги истера
Да ве прашам Која е разликата помеѓу А1 и т-мобиле? Само што видов истите телефони и кај А1 имаат со намалени цени а кај т-мобиле не? Дали се истите телефони или фејк, незнам
Lite и compact верзиите се многу подобри од тие скапите. Најмногу поради што имаат далеку по издржлива батерија.
Не би се согласила. Јас имам Note 9 а вереникот S10e, мојот иако е генерација постар, каде-каде поиздржлива батерија има. Речиси е дупло поголема, нормално е дека ќе е поиздржлива. А и најчесто премиум верзиите ги прават со подобра батерија.
Јас имам Galaxy A10, за роденден го добив и за сега супер се покажа и не би го сменила со оглед на тоа дека постојано излегуваат нови модели, а и цената беше супер.
Сакам да си купам телефон. Дајте предлог кои телефони се сега популарни и добри, ама по можност да се Самсунг. Предложете некои па ќе изберам според можностите.
Имате ли искуство со поновите модели од Samsung Note? Се исплатат ли? Или сепак да се задржам до серијата S ?
Прашувам, оти се мислам дали да земам пак Huawei, или да се префрлам на Самсунг... поради оперативниот систем... ми требаа стандардните апликации, ако ги има супер. Од Хуавеи како марка сум ептен задоволна, ако купам пак, ќе ми биде четврти по ред. Само ова со оперативниот систем ме бунеше.
Една другарка пред две недели си купи Galaxy A71, од Ледиком а цената мислам дека кажа 20 300ден. Е сега зависи ти дали си сакаш поскап. Исто така уште една другарка си зема Galaxy А20s ама таа го зема преку гаранција и се доплати после. Исто и тој е добар.
Ако имаш некоја друга програма што ја користиш пиши ми во порака да пробам да ја симнам па ке ти кажам Едит: Зависи кој Хуавеи планираш, мидлам дрка од серија П40 па нагоре не се поддржани офд гугал, останатитр МИСЛАМ дека се.
Овие апликации се директно инсталирани на телефонот? И каква е оваа Јутуб апликација? Се разликува многу?
Ова за Јутуб претпоставувам е платена верзија за јутуб односно да можеш да слушаш музика и кога ќе го заклучиш тел. Или пак јутуб дуанлоадер.
Не е платена верзија, единствено што не можеш е да лајкуваш и коментираш, друго си е се исто, јас оваа верзија ја користев и претходно Youtube Vanced, и когс имав телефон кој што има јутуб бидрјќи оваа опција дава да слушаш и кога ти е заклучен тел
Некој да препорача добар Адблокер за Шаоми редми телефоните? По можност секаде да ги блокира. Може и платена верзија. Да не се мачам со пробување на еден куп апликации додека да најдам нешто ефективно.