Имаш акаунт на гугл? Ако да, сликите би требало да се синхронизирани и да си ги имаш на google photos. Пробај на лаптопот логирај се на gmail, и влези на google photos провери си.
Полн ти е просторот за апликации, мора да избришеш некоја апликација. Исто така напрај и едно чистење со CCleaner: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.piriform.ccleaner Не е до надградба на систем.
Јас ќе ти кажам дека бев корисник на Андроид и бев задоволна, ама најдобра инвестиција на пари е дефинитивно Ајфон, подолга батерија, перфоманси, слики, безбедност се. И подолго време ќе те служи. За ништо не би го мењала мојов. Се зависи од буџет и каков сакаш, но кој и да го земеш верувам добро ќе те послужи.
Значи јас сум строго за самсунг Ми треба само јака и чиста камера ,да вади одлични фотографиии Од кои сте задоволни ? А21с, А30с, А41, А51,А71(иако за А71 не ми се даваат толку пари ,но ако другиве не му се достижни ќе го зимам) Се надевам за брз одговор бидејки во понеделник морам да го продолжам договорот
Јас го земав А41.Камерата е врв, има фокус во живо.На фотографиите изгледаш исто како што си во живо.Ако ти се даваат пари земи А51 или А71 сигурно се подобри, мене не ми се даваа.
Размислувам сеуште , во конфузија сум , мразам кога брзо морам да одлучам (вага сум) Не знам зошто но голем впечаток ми остави А20s , нз ....давајте совети
Или А51 или A71. Се надевам дека успеа да го стесниш изборот. Пак ќе кажам, добиваш многу за парите што ќе ги дадеш.
А дали можеби планираат да објават и Note 20 Lite? Имам време до јануари отприлика, па ако има такви најави мислам дека би било подобро 20 лајт да почекам?
Да има најава за Note 20 Lite,кој ке биде 2-3 пати појак од 10 Note Lite,ако не ти се брза почекај,но имај на ум дека ке искочи 2021 некаде 6 месец од прилика.
Тоа би ми било доцна, фала ти на инфо. Да не знаеш од А серијата кога треба да излезат и какви ќе бидат отприлика?
Искрено незнам,али јас секогаш ја одбегнувам А серијата,премногу пластика,тапа екрани,ако веќе си решена да идеш на Самсунг иди само S серија,па макар и S10 да е.