Мајка ми си го купи ама и беше тежок за снаоѓање и незнам што уште, па малце преговори ово оно и конечно е во моите раце.
Сакам ново телефонче стариве веќе не чинат, а и со години се. Е сега најдов на Vip и на One ама се двоумам кој. Овој : One е околу 8000 ден, а во Вип е 4000 денари ама со интернет нешто е понудата. Баш и не се разбирам. Сакам претплатата да ми биде со она S колку е на Вип и колку е на One ако може да ми кажете. Другиот е овој: Кој е подобар и дали се исплати да се земат на пост-пејд?
Според карактеристиките, овој првиот, има поголем екран. - DISPLAY: Size 320 x 480 pixels, 3.27 inches (~176 ppi pixel density) (samsung) - DISPLAY: Size 240 x 320 pixels, 3.2 inches (~125 ppi pixel density) (lg) Има нешто овој првиот е подобар од овој, ама незнам за што, нешто брзина ваљда. - DATA: Speed HSDPA, 7.2 Mbps (samsung) - DATA: Speed HSDPA, 3.6 Mbps (lg) Уште некои додатоци.. (samsung) * FEATURES: - SNS integration - MP4/H.264/H.263 player - MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player - Organizer - Image/video editor - Document viewer - Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa integration - Voice memo/dial - Predictive text input - Bluetooth - Android OS, v2.3.6 -Stereo FM radio with RDS (lg) * FEATURES: - SNS integration - Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Google Talk - MP4/H.264/H.263/WMV player - MP3/WAV/WMA/eAAC+ player - Document viewer - Organizer - Voice memo - Predictive text input - Bluetooth - Android OS, v2.3.6 - Stereo FM radio Од прилика тука негде се. За цена врска немам. Ама еве некои клипчиња на јутјуб. Овие први ми дојдоа при рака. http://www.youtube.com/watch?v=IcsZRUCb ... ure=fvwrel http://www.youtube.com/watch?v=2WzcGDpemXA&feature=plcp
Не знам дали е за овде прашањево, преместете го ако треба. Имав Samsung Е2550 кој го користев до пред 10 дена (внатре со мемориска картица). Пред 10 дена си купив нов телефон, HTC Desire C. Е сега, сакав да си префрлам музика и клипчиња од стариот на новиот телефон преку Bluetooth, ама стариов телефон никако не го наоѓа новиов во devices Пробав 100 пати, нејќе па нејќе Исто сакав да ги префрлам автоматски податоците од едниот на другиот телефон, зашто има опција, но не го наоѓа стариот (веројатно дека е многу стар модел). Дечко ми вика дека многу често се случува старите со новите телефони да не можат да се поврзат. Некој да не знае подетално да ми каже што да правам? Инаку, имам кабел за префрлување од телефон за во компјутер за Samsung-ов, ама не работи, па морав вака, затоа прашувам.
А зашто едноставно не ја префрлиш мемориската картичка? Самсунг и HTC примаат иста картичка, micro SD
Да, стоеше visible for everyone. Ама не сакаше да се поврзе Го решив проблемот до некаде.....Сакав на внук ми да му го дадам телефонот да го користи, заедно со мемориската, затоа сакав да префрлам се кај мене, а јас да си купам нова картичка. Ама сега ја префрлив мемориската од стариот во новиот телефон, па ќе купам друга мемориска картичка за внук ми Фала на одговорот
Јас имам Нокиа 6303classic Во петокот ми падна на плочки и од вчера наваму звучникот не ми функционира, значи кога ќе ми се јави некој јас ништо не го слушам а мене ме слушаат што зборувам. Што да му правам? Има лек за тоа, кај да го однесам, колку би ме чинело? Некој да ме информира малку би ми било од корист инаку ќе пукнам
му треба на телефонот сервис........ променување на звучниче или микрофонче............зависи каде не слушаш......
Јас имам Nokia-n96 и тоа овој телефон си го најдов во кафе-бар на столот на кој седев, од тогаш неможам да си го замислам животот без него, ако му се случи нешто никогаш повеќе не би користела мобилен телефон или би барала ист таков.
го има ли некој овој тел и колку е задоволен ај ве молам побргу за совет сакам да си го купам SAMSUNG S3350
Jaс го имам скоро година и многу сум задоволна.Си имаш wi fi,батеријата му држи по 6/7 дена,камера просечна(денски не е лоша).Во глобала доста солидно телефонче
јас го имам овој телефон и прилично сум задоволна од него на почетокот не држеше многу батерија но сега океј е