Дали со фабричко рестартирање ќе ми се среди телл? Ми кочи у последно. Лентата горе што ја имаме не ми се отвара цела за да уклучам блиц и ред други работи, не ми стигаат нофитикации цел ден денес. Вико марка иам.
Лично го користам samsung galaxy s10 lite. Сестра ми го има А71 и супер е и камера и не кочи, само предната камера е малку зумирана, но ваљда може тоа да се намести.
Да, вади солидни слики. Сега не како со iphone, но убави слики вади. Ако го наместиш опија proи фокусот уште поквалитетни слики вади.
За недела дена можам да земам телефон, на претплата од Телеком. Фан на Самсунг инаку, ја чекам А серијата затоа што навистина сум задоволен од А7 2018, кој сега го користам. Дали ќе излези новата А серија (2021 претпоставувам) во Јануари или да одам со А71, на пример?
Доколку ти чини стариов телефон почекај до јануари ако излезат, прочитај рецензии за новите, видеа гледај testing and unboxing па ако не ти фаќа око, оди со А71. Јас вака би направила
Гледам веќе имаат објавемо rumored спецификации за A72 и A52, баш ми се допаѓаат, ама немаат објавено ниту прецизна, ниту очекувата launch дата.
Не ти замрзнува телефонов? Кај мене после една година почна. Сега ќе прави две и скоро за во канта е.
Не, одличен е. А имам помалку од 1гб слободно Само откако го апдектирав софтверот летото, прв пат од кога е земен (дек. 201, и тоа на грешка, почна еднаш дневно да се "онесвестува" на неколку секунди
Не знам што да кажам тогаш.. најверојатно јас сум баксуз и телефониве ги цркнувам. За апдејтот, јас редовно го апдејтирам демек за поново да е, да се подобри, ама некако се обратно ми се прави.
Кај Андроид апдејт- не Од коа го апдејтирав, еднаш на сред битен повик ми се онесвести А и имам читано негде, Андроидиве после апдејт наместо да се апгрејднат, се даунгрејднуваат Заклучок: Не апдејтирајте Андроид